slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΑΣ Νάξου: Ενημέρωση και εγγραφές για «Άμεση Ιατρική Βοήθεια»

Προσθήκη λεζάντας
Ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα «Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία INTERAMERICAN, ξεκινούν ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ναξου. Τα συνεργεία της ΕΑΣ, θα ενημερώσουν τα μέλη του συνεταιρισμού αλλά και τους πολίτες της Νάξου γενικότερα, σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούν και εγγραφές σε.....
αυτό.
Πρώτος σταθμός το χωριό Γαλήνη Νάξου



Τα συνεργεία της ΕΑΣ θα επισκευτούν τη Γαλήνη της Νάξου την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Ιουνίου από τις 7:00 έως τις 10:00 το βράδυ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εγγραφή για κάθε μεμονωμένο άτομο είναι 15 ευρώ για την ασφαλιστική κάλυψη ενός χρόνου. Ωστόσο, για 4 άτομα και πάνω, η συνολική ετήσια συνδρομή θα είναι 50 ευρώ, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά για τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες.

Αυτοί που θα υπογράψουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα εφοδιαστούν με μια ειδική κάρτα που θα τους επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες που έχουν συμφωνηθεί με την Interamerican.





Τι προβλέπει η συμφωνία



Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει η Interamerican στους Ναξιώτες είναι οι εξής:

* 24ωρη παροχή ιατρικών συμβουλών μέσω τηλεφώνου (καλώντας στον αριθμό 1010).

* Αυτόματη ενεργοποίηση του ελικοπτέρου ή του αεροπλάνου της Interamerican (και τα δύο είναι εξοπλισμένα με ιατρικά μηχανήματα και στελεχωμένα με γιατρό) για τη διακομιδή έκτακτων περιστατικών, σε περίπτωση που δεν μπορεί να έρθει το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.

* Κάλυψη εξόδων συνοδού (εισιτήρια από και προς Νάξο, καθώς και 45 ευρώ/μέρα αποζημίωση για 5 μέρες).

* Μεταφορά σορού με έξοδα της Interamerican

* Οι ίδιες παροχές ισχύουν και σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος Ναξιώτης έχει μεταβεί (για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους) σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.
http://www.naxosnow.gr/%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CE%BD%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: