slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Πανναξιακού σε παίκτες…



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναξιακός που απαντά στην ανακοίνωση μερίδας ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά αναφέρει:
«ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, είναι η μοναδική λέξη, η οποία μπορεί να περιγράψει την ανακοίνωση, η οποία έκανε την εμφάνιση της σε συγκεκριμένα αθλητικά site και στρέφεται κατά τις διοίκησης του ΑΟ Πανναξιακού. Η δε εμφάνιση της συγκεκριμένης ανυπόγραφης ανακοίνωσης από μερίδα ποδοσφαιριστών, την παρούσα χρονική στιγμή (3 μέρες πριν τις εκλογές για.... την ανάδειξη νέου Δ.Σ.) κρίνεται εκ του πονηρού και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Χαρακτηρίζεται δε ’’ανυπόγραφη και από μερίδα ποδοσφαιριστών’’, διότι σε επικοινωνία μελών του Δ.Σ. του συλλόγου με ποδοσφαιρισÏ xθές, αρκετοί απ’ αυτούς δήλωσαν άγνοια για τη σχετική ανακοίνωση. Να ξεκαθαρίσουμε παρ’ όλα αυτά ορισμένα πράγματα για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, κυρίως στον εκτός Νάξου φίλαθλο κόσμο, μιας και όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουν.

1ον) Ο Α.Ο. Πανναξιακός, παρείχε σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (φέτος, όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο), πέραν του συμφωνημένου μισθού, στέγη, τροφή, ακόμα και πούλμαν για τις μετακινήσεις στο προπονητήριο του Αγίου Αρσενίου. Το αναφέρουμε κατ’ αρχάς, για να καταστεί σαφές, ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχαν προβλήματα επιβίωσης των αθλητών όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανακοίνωση και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Ο τρόπος ζωής κάθε ανθρώπου, καθώς και οι καθημερινές του συνήθειες, δεν συνιστούν θέμα επιβίωσης , απ’ τη στιγμή μάλιστα, που στην εν λόγω ανακοίνωση γίνεται λόγος για ’’συνείδηση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί’’. Πέραν των παραπάνω, ο σύλλογος (και χωρίς να υπήρχε σχετική συμφωνία), κάλυπτε ακόμα και τα εισιτήρια των αθλητών για τις μετακινήσεις τους προς τους τόπους καταγωγής τους, στις περιόδους π.χ. των εορτών.



2ον) Ο Α.Ο. Πανναξιακός, μόνο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13, έχει πληρώσει μέχρι στιγμής περίπου 120.000 ευρώ, μόνο για τις υποχρεώσεις του προς το ρόστερ (μισθούς κλπ). Ουδέποτε αρνήθηκε ότι υπάρχουν οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, όπως ψευδώς αναφέρεται στο 2ο υστερόγραφο της ανακοίνωσης. Μάλιστα, στην γενική συνέλευση του συλλόγου (μερικές μέρες πριν), το απερχόμενο Δ.Σ. δήλωσε ότι εργάζεται προς την κατεύθυνση της εξόφλησης των εν λόγω οφειλών, ώστε η νέα διοίκηση που θα προκύψει να μην φέρει βάρη απ’ το παρελθόν. Σχετικά αποσπάσμ ατα υπάρχουν δημοσιευμένα σε άρθρα και video σε ΜΜΕ της Νάξου και όχι μόνο.



3ον) Κανένας από τους συντάκτες της ανυπόγραφης ανακοίνωσης δεν είπε, ότι οι παραπάνω οφειλές ήταν το όπλο των ποδοσφαιριστών ώστε να δικαιολογούν σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων (αποχή απ τις προπονήσεις, χαλαρότητα ακόμα και σε κρίσιμους αγώνες, συνεχόμενα ξενύχτια, άσκοπες κίτρινες κάρτες, διαπληκτισμούς με συμπαίχτες και παράγοντες), λόγοι που και από μόνος του ο καθένας θα ήταν ικανός για την υποδειγματική απομάκρυνση τους. Κανένας δεν μίλησε για τις τιμωρίες που ουδέποτε επιβλήθηκαν, αλλά και για τα πρόστιμα (λόγω των παραπάνω παραπτωμάτων) τα οποία ποτέ δεν ζητήθηκαν.



4ον) Κανένας από τους συντάκτες της ανυπόγραφης ανακοίνωσης, δεν είπε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν δεδουλευμένα μηνών Απριλίου και Μαΐου, όταν το περιφερειακό πρωτάθλημα τέλειωσε στις 31 Μαρτίου και από τότε βρίσκονται σε διακοπές!



Τέλος, λυπόμαστε πολύ, που οι απειλές συγκεκριμένων πρώην ποδοσφαιριστών σε social media για βόμβες μεγατόνων, κατέληξαν σε μια τραγική ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη και ανακρίβειες, που μόνο σκοπό έχει τον διασυρμό του σωματείου εν όψη της συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Α.Ο. Πανναξιακός, παρ’ όλα αυτά εύχεται στους συντάκτες της ανακοίνωσης, να συναντήσουν καλύτερες συνθήκες στην από ’δω και μπρος καριέρα τους, ειδικά δε σε εκείνους που παρέμεναν απλήρωτοι για 2 και 3 χρόνια στις προηγούμενες ομάδες τους χωρίς να το κάνουν θέμα».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο κυριος Φλεριανος λεει οτι παρειχε στεγη στους ποδοσφαιριστες προφανως εννοει για σπιτια που νοικιασε χωρις ποτε ομως να πληρωσει το ενοικιο

Ανώνυμος είπε...

Να μπουν στη σειρά και αυτοί για είσπραξη... Οταν για όλα αυτά πριν δύο χρόνια όλοι έκαναν το κορόϊδο... Τώρα πόσοι είναι οι πιασμένοι;

1960 είπε...

καλα τα λες . το ρημαδι που εχεις τοσα χρονια , το χειμωνα ειναι ανοικιαστο , και του πληρωνες εσυ ολα τα παγια εξοδα . τωρα που βρεθηκε οπως ενας παλαβος να το νοικιασει 2 χρονια το χειμωνα αφου εσυ παρακαλαγες να στο νοικιασει για να ΒΟΗΘΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και σε χασομερισε το ττελευταιο 2 μηνο [ γιατι αν ηταν παραπανω θα τους ειχες πεταξει εξω ] βγαινεις και κατηγορεις . για αυτο εισαστε βοσκοι και βοσκοι θα μεινετε οσα δωματια και να φτιαξετε. πες του κι αλλα για να καταλαβει τι εστι ναξιωτης