slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκθετος ο Κεδικογλου... οφειλει μια απαντηση (δεν θα απαντησει αλλα λεμε τωρα...)

Δυστυχως γι' αυτον τα χαρτια ειναι υπαρκτα και δειχνουν οτι διοριστηκε μονιμος στην ΕΡΤ επι ΠΑΣΟΚ και οχι συμβασιουχος οπως εβαλε να διαρρεουν... Λιγη τσιπα γιατι με τετοια καραγκιοζιλικια ξεφτιλιζετε και τον Σαμαρα που σας εδειξε εμπιστοσυνη ρε ...
Ένας υπουργός όταν τον συκοφαντούν εμφανίζεται, αν μη τι άλλο, και διαψεύδει ευθέως και τεκμηριωμένα τις συκοφαντίες. Όταν είναι εκτεθειμένος – κοινώς και κατά το λαϊκότερον, όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του – επιστρατεύει μεθόδους «υπογείων» και θολώνει τα..... νερά.  Ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε το δεύτερο:

Στις καταγγελίες μας ότι, ελέω πατρός, μονιμοποιήθηκε στην ΕΡΤ, την ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι και άλλοι εργαζόμενοι απασχολούντο με δίμηνες συμβάσεις και πληρώνονταν με καθυστέρηση τριών και τεσσάρων μηνών, απάντησε μέσω συνεργατών του.

Οι οποίοι συνεργάτες δήλωσαν, σύμφωνα με το ethnos.gr, ότι «ο κ. Κεδίκογλου ουδέποτε διορίστηκε στην ΕΡΤ». Και υποστήριξαν ότι «ο κ. Κεδίκογλου έχει κολλήσει ένσημα εργαζόμενος επί δύο δεκαετίες» και προσελήφθη ως συμβασιούχος λόγω των ικανοτήτων του. Τόνισαν, μάλιστα, ότι «στην πρώτη του δουλειά στην ΕΡΤ, έκανε γερμανικό νούμερο 12 το βράδυ με 6 το πρωί». 



Επειδή, ενδεχομένως, οι συνεργάτες του κ. Κεδίκογλου δεν γνωρίζουν και ο ίδιος μπορεί να έχει επιλεκτική μνήμη, ιδού η απόφαση του διορισμού του με σύμβαση αορίστου χρόνου – δηλαδή μονίμου υπαλλήλου – στην ΕΡΤ (Α.Δ.Σ. 320/12.7.1995). 

 



Του Γιώργου Κογιάννη
http://tvxs.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: