slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τέλος στην ανησυχία και τον προβληματισμό για τους οπαδούς μας: Με ανανεωμένες και ισχυρές Διοικήσεις, τα δυο σωματεία του Πανναξιακού!


Πανναξιακός,ποδόσφαιρο,volley
Αύριο, Σάββατο 29 Ιουνίου, ολοκληρώνεται το "σίριαλ"  με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Πανναξιακό Α.Ο., μετά από πολυήμερες συναντήσεις, συνομιλίες, διαπραγματεύσεις και επαφές μεταξύ μελών του απερχόμενου Δ.Σ. και Φορέων, επιχειρηματιών από τη Νάξο και την Αθήνα, Συλλόγων, αλλά και οπαδών, προκειμένου να προκύψει ένα νεο, ισχυρό, ανανεωμένο, δυναμικό και με ευρεία απήχηση στον κόσμο Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα στα "σαλόνια" της Γ' Εθνικής.

Θυμίζουμε οτι και στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ., μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουνίου και ο σχεδιασμός της ομάδας volley γυναικών έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο την όσο πιο δυναμική και αξιοπρεπή παρουσία μας στα "σαλόνια" της Α1 Εθνικής κατηγορίας.


Μάλιστα, για πρώτη φόρα στα χρονικά της Νάξου, ανέλαβε γυναίκα τα ηνία του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και συγκεκριμένα, πρόεδρος εξέλεγη με ομόφωνη απόφαση η κ. Σοφία Βασιλάκη.

Σαν Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά  μας στη νέα πρόεδρο, καθώς και σε όλα τα νέα μέλη του Δ.Σ. και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Εμείς, ως οργανωμένοι φίλαθλοι θα συμπαρασταθούμε - όπως πάντοτε εξάλλου - στο δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει η ομάδα volley γυναικών την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Για να επανέλθουμε όμως, στις αυριανές κρίσιμες εκλογές στον Πανναξιακό Α.Ο., θα θέλαμε κι εμείς - από αυτό εδώ το βήμα - να καλέσουμε όσους περισσότερους φίλους και φιλάθλους της ομάδας βρίσκονται στο νησί, να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να πάνε να ψηφίσουν.

Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η νέα Διοίκηση, έτσι ώστε να μπορέσει να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις για το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ηχηρά ονόματα επιχειρηματιών τόσο από την Αθήνα, όσο κι από τη Νάξο βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για τη νέα Διοίκηση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Είναι περιττό να αναφέρουμε για ακόμη μια φορά, οτι οι οργανωμένοι οπαδοί στην Αθήνα θα στηρίξουμε τη νέα Διοίκηση και φυσικά την καινούργια ομάδα, με δεδομένο οτι μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες, το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για τον Πανναξιακό μας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 π.μ. έως τις 21.00 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού Παντανάσσης, στην παραλία της Νάξου.

Οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί!!!! Γιατί ο Πανναξιακός ανήκει σε όλους εμάς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: