slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προσπαθεια να ξεκινησει το απόγευμα η ΝΕΡΙΤ-Δεν θα γινει διαγγελμα λεει το Μαξιμου


[Προσπάθεια από την κυβέρνηση να πέσουν οι τόνοι με δοκιμαστική εκπομπή αντι για διαγγελμα του Πρωθυπουργου. Εξαλλου θα ηταν λαθος ενα διαγγελμα πριν τη συναντηση των τριων μιας και θα χρεωναν στον Σαμαρα τις εκλογες. Αντιθετα το πιο λογικο ειναι να ακουσει ο Σαμαρας τι θα πουν οι αλλοι δυο μολις βγουνε εξω και να απαντησει...]


Το νέο σήμα της ΝΕΡΙΤ είναι ήδη στον αέρα της συχνότητας της παλιάς ΕΡΤ και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα - και λίγο πριν...
από τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών - να γίνει και η πρώτη δοκιμαστική εκπομπή. Η εκπομπή θα αφορά προβολές από το αρχείο της παλιάς ΕΡΤ και όλα αυτά εντάσσονται σύμφωνα με εκτιμήσεις στην προσπάθεια της κυβέρνησης να πέσουν οι τόνοι και να εκτονωθεί η πολιτική τουλάχιστον ένταση.

Μαξίμου: Δεν θα απευθύνει διάγγελμα ο πρωθυπουργός

«Δεν υπάρχει ενημέρωση για διάγγελμα του πρωθυπουργού» ξεκαθαρίζουν στελέχη του Μαξίμου αναφορικά με τις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Σαμαρά να απευθύνει διάγγελμα πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή, παρά τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες και ανέφεραν ότι ο κ. Σαμαράς θα προβεί σε διάγγελμα πριν τη σύσκεψη, από το Μαξίμου ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

parapolitika.gr και newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: