slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι μάσκες έπεσαν βουλευτής των ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ υμνολογεί το καλό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα !


"Για πολλά μπορούμε να κατηγορήσουμε όλοι τον Α. Παπανδρέου κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Α . Παπανδρέου δεν θα εκχωρούσε την Εθνική μας κυριαρχία. Ο Γ. Γεννηματάς έφτιαξε το ΕΣΥ που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαλύουν. Η ...Μελίνα Μερκούρη αγωνίστηκε για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξεπουλούν. Αυτοί είναι κύριοι. Οι μάσκες έπεσαν".



έγραψε η Ραχήλ Μακρή, βουλευτής ΑΝ.ΕΛΛ. Κοζάνης


κι εμείς απλά να της υπενθυμίσουμε ότι ο Γιουνκέρ, είπε σοφά σε μια συνέντευξή του:
"ο ευκολότερος τρόπος για να χάσει μια χώρα την εθνική της κυριαρχία, είναι ο υπερδανεισμός"



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ποιον υπερδανεισμός ρεμάλια. Το ΠΑΣΟΚ έκανε το 80% των έργων μετά τη μεταπολίτευση και η ΝΔ το 80%
των ρουσφετιών και της κατασπατάλυσης σε κομματικούς εγκάθετους, τους κεφαλαιοκράτες και τους ημέτερους της. Σε αυτά δεν σας ξεπερνά κανένα κόμμα γιατί είστε οι αρχιερείς της διαπλοκής, του ρουσφετιού και της ρεμούλας. Το 1981 το 90% των υπαλλήλων και του κρατικού κατεστημένου ήταν δεξιοί αφού η δεξιά με διάφορες ονομασίες, χούντες και κυβερνητικά πραξικοπήματα κυβερνούσε τα 45 από τα 50 χρόνια 1932 - 1982. Διαβάστε και λίγη νεότερη πολιτική ιστορία να ξεστραβωθείτε φασιστάκια.

Ανώνυμος είπε...

"Για πολλά μπορούμε να κατηγορήσουμε όλοι τον Α. Παπανδρέου.." Αυτό δεν σας λέει τίποτε, ε?
Ούτε ο Γκαίμπελς δεν θα τολμούσε τέτοια προπαγανδιστική διαστρέβλωση της δήλωσης της Ραχήλ Μακρή...
Όσο για το ποιοί είναι "Αεροψεκασμένοι", υπενθημίζω ότι επερώτηση για τους ψεκασμούς έχουν κάνει στη Βουλή δύο βουλευτές: Φώτης Κουβέλης (το χθεσινό συνεταιράκι σας) και Μάκης Βορίδης (ο πρώην πρόεδρος της χουντικής ΕΠΕΝ) που έχετε πλέον στη ΝΔ σας...