slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάλι χαμένη η Σύρος!

melampous 1
melampous 2Ολοκληρώθηκε χθες το τριήμερο πρόγραμμα «Ηλιοπροστασία» στην Πάρο, το οποίο οργάνωσε η BlueStarFerries με τον οργανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης του μελανώματος (καρκίνος του δέρματος) «ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ».
Μια ομάδα κορυφαίων γιατρών εξειδικευμένων στη δερματολογία και την......
  πλαστική χειρουργική καθώς και νοσηλευτές υπό τη διεύθυνση της κορυφαίας επιστήμονος ιατρού παθολογοανατόμου κας Φραγκιά, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε εκατοντάδες πολίτες της Πάρου εντελώς δωρεάν, δεδομένου ότι όλα τα έξοδα καλύπτει η BlueStarFerriesστα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Όπως πληροφορηθήκαμε, αντίστοιχο τριήμερο πρόγραμμα εξετάσεων θα γίνει στο τέλος Ιουνίου και στη Νάξο.

Τους έριξε «πόρτα» η Σύρος
Αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades 24 αναφέρουν ότι ο αρχικός προγραμματισμός της εταιρίας ήταν το πρόγραμμα της ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ να γίνει φέτος στη Σύρο.
Δυστυχώς όμως, κάποιοι παράγοντες εμπόδισαν την πραγματοποίηση του προγράμματος, στερώντας τις δωρεάν πολύτιμες υπηρεσίες κορυφαίων γιατρών σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι οι παράγοντες αυτοί δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το Δήμο, ούτε με διοικητικούς φορείς, αλλά με τον επιστημονικό κόσμο του νησιού.
Επίσης μαθαίνουμε ότι το πρόγραμμα αυτό που από το 2008 τρέχει κάθε χρόνο σε δύο – τρία νησιά των Κυκλάδων, εμπνεύστηκε και οργάνωσε το 2007 ο κος Γιώργος Βακόνδιος, σημερινός Συριανός πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, η εταιρία του οποίου συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια σε θέματα δημοσιότητας, διαφήμισης και marketingκαι ο οποίος συνόδευσε την πολυπληθή ομάδα του προγράμματος στην Πάρο.
Είναι ευνόητο ότι ενώ οι νησιώτες συγχαίρουν τη BlueStarFerriesαναρωτιούνται ποιοι και γιατί στερούν ανάλογες υπηρεσίες από τους Συριανούς.
http://cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: