slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άγριος καυγάς Ραγκούση - Ρήγα στην προανακριτική


«Μαλλιά κουβάρια» πριν από λίγο στη Βουλή
Οι φωνές των δύο ανδρών ακούγοντας μέχρι τους διαδρόμους της Βουλής, με τους δύο άνδρες να φτάνουν ένα βήμα... από το να πιαστούν στα χέρια.
Μαλλιά κουβάρια έγιναν πριν από λίγο στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας με τον Γιάννη Ραγκούση αναβιώνοντας την κόντρα ,μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο κ. Ραγκούσης είπε ότι είναι ντροπή που ηγείται της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Παναγιώτης Ρήγας έγινε τούρμπο ακούγοντας τον κ. Ραγκούση και ενώ είχε μπει στην συνεδρίαση της προανακριτικής με διάθεση να μην κάνει καμία ερώτηση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην "σύντροφο". 'Η ντροπή ......είναι δική σου. Αποδεικνύεται ότι διακατέχεσαι από εμπάθεια και μίσος κατά του Βενιζέλου".Ενδεικτικό της έντασης ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι ότι οι φωνές τους ακούγοντας και πέρα από τους τοίχους της προκαταρκτικής ενώ ο καυγάς συνεχίστηκε για πολλή ώρα.


Ι.Δ











1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι δυο πρώην κολλητοι ξεκατινιάστηκαν χωρίς οίκτο. Ντροπή, επίπεδο πιο κάτω κι απ' τον πάτο ιδιαίτερα απ' τον Ρήγα. Κρίμα.