slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικά Βαγγέλη οι "ζαβοί" σου την ΕΦΕΡΑΝ και θα μείνεις με την ΣΡΑΓΙΔΑ (και τα ΧΡΕΗ) που σου φόρτωσαν

Βενιζέλος μιμούμενος τον Bruce Willis : «Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει» !

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος , μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, κατηγόρησε τη Ν.Δ. πως «νομίζει ότι η κυβέρνηση είναι μονοκομματική»και τη ΔΗΜΑΡ πως «θέλει να μετέχει στη νομή της εξουσίας, αποφεύγοντας τις πιο....
δύσκολες στιγμές τα βάρη των αποφάσεων».
Υποστήριξε επίσης ότι «οι τεκμηριωμένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ προκαλούν συχνά ενόχληση στη Ν.Δ., με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις», ενώ έκανε λόγο και για«παιδαριώδη προσπάθεια οικειοποίησης των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ».

 «Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μια κυβέρνηση συνεργασίας λειτουργεί με άλλους όρους;», διερωτήθηκε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Αξιώνουμε σεβασμό στους κανόνες που πρέπει να διέπουν ένα σχήμα κυβερνητικής συνεργασίας που υπηρετεί μια στρατηγική εθνικής ανάγκης».

Σημείωση Αντίλογου: Είναι προφανές από τα παραπάνω , ότι ΜΟΝΟ το ΠΑ-ΣΟΚ και ο αρχηγός του τα κάνουν ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!! 
Μένει να το αντιληφθούν και οι ψηφοφόροι μια και το κόμμα του κινδυνεύει να μήν πιάσει το όριο του 3% στις επόμενες εκλογές ...

Είπε και άλλα ωραία ο κ. Βενιζέλος  !!!

Αναφερόμενος στη διαφωνία για το αντιρατσιαστικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως «επέβαλε να συναντηθούν οι τρεις αρχηγοί». Όπως είπε, η συνάντηση της Δευτέρας θα έχει ως αντικείμενο τη συνολική αξιολόγηση της λειτουργίας της κυβέρνησης.

Απέρριψε εκ νέου τους ισχυρισμούς στελεχών της Ν.Δ. ότι δεν χρειάζεται αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και επαρκεί το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, σημειώνοντας:«Το 1979 είχαμε Χρυσή Αυγή με τέτοια θρασεία συμπεριφορά στη Βουλή; Είχαμε βουλευτές να οπλοφορούν στη Βουλή;»
«Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει»
Εστιάζοντας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, τόνισε την ανάγκη για συνειδητή και συντεταγμένη δράση της παράταξης, καυτηριάζοντας έντονα τη στάση στελεχών του Κινήματος, τα οποία χαρακτήρισε ως «απελεύθερα».

«Το μεγάλο ερώτημα είναι πως απαλλάσσεται κάποιος από την προσωπική του ευθύνη από τη συμμετοχή στην άσκηση της εξουσίας.Αρκεί μια απλή δήλωση; Η διαφοροποίηση από την κυβερνητική πλειοψηφία; Η καταψήφιση νομοσχεδίων που ξέρει ότι θα ψηφιστούν; Η ίδρυση πολιτικού κόμματος; Η ίδρυση δεξαμενής σκέψης;», διερωτήθηκε και συνέχισε:

«Δέχομαι την προσωπική απογοήτευση, σέβομαι το αίσθημα της αδικίας για κάποιον που δεν είναι υπουργός, σέβομαι τον πραγματικό αναχωρητισμό, δεν σέβομαι και δεν αναγνωρίζω τον παραγοντισμό και πολύ περισσότερο τον τυχοδιωκτισμό».
«Έχουμε χάσει την αίσθηση των ρόλων και των μεγεθών», πρόσθεσε και διεμήνυσε: «Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος ούτε του Τσοχατζόπουλου ούτε του Παπακωνσταντίνου».
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι μετά την κρίση το ΠΑΣΟΚ «απώλεσε τη συγκολλητική του ουσία γιατί αυτή ήταν η εξουσία και η σχέση κράτους και εξουσίας» και παραδέχθηκε ότι το στελεχικό δυναμικό του κόμματος «είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να κλονιστεί συναισθηματικά».
«Η παρανάγνωση των δημοσκοπήσεων και όλα τα κόλπα του δημοσίου βίου προκαλούν πανικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ωστόσο ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει» και πως το γεγονός ότι «βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης κάτι σημαίνει».

Κάλεσε τέλος τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής να «μπουν μπροστά» και να δώσουν «απαντήσεις σε όλους και για όλα». «Η αλήθεια είναι ιστορικό μέγεθος που δεν μπορεί κανείς να το κρύψει», κατέληξε.


Σημείωση Αντίλογου: Είναι προφανής ο εκνευρισμός του προέδρου του  ο ΠΑ-ΣΟΚ ...
Αντιλαμβάνεται ότι θα μείνει με την ΣΡΑΓΙΔΑ (και τα ΧΡΕΗ) του κόμματος και έχει "απασφαλίσει" ...
Η ΜΑΝΙΑ στου για αρχηγία θα πληρωθεί μέχρι κεραίας ...
Οι "ζαβοί" του την ΕΦΕΡΑΝ :)
http://antilogos-gr.blogspot.com/2013/05/bruce-willis.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νούμερα της δεξιάς δεν έχετε καταλάβει ότι παριστάνεται τους ψευτόμαγκες όπως πριν από τρία χρόνια που το παίζατε ΑΝΤΙμνημονιακοί όπως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σας ξεσκέπασε ο ΒΕΝ με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση και τώρα η μόνη σας ελπίδα είναι όπως παλιά τα διαπλεκόμενα συγκροτήματα επιχειρηματιών - ΜΜΕ- δημοσιογράφων της πλάκας και όλων αυτών που κουκουλώνουν την πολιτική σας σαπίλα από το 2007 μέχρι σήμερα. Αν δεν αλλάξετε μυαλά και γραμμή θα πάμε σε εκλογές θα πείτε αντίο στην εξουσία και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεφτιλιστεί και αυτός όπως και εσείς και τότε μέσα στο χάος και στην ακυβερνησία θα καταλάβει και ο πιο εμπαθής και ξεροκέφαλος τι σημαίνει ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ. Ο ΒΕΝ τα έχει όλα σχεδιασμένα όπως έκανε και ο Εθνάρχης Βενιζέλος που η δημοκρατική παράταξη διπλασίασε την Ελλάδα το 1913, το 1921 εξαφανίστηκε στις εκλογές και επέστρεψε θριαμβευτικά το 1923 μετά την Μοκρασιατική καταστροφή για να σώσει και πάλι την Ελλάδα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και η ιστορική παράταξη δεν πεθαίνει.