slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάγκαλος: Γιατί δεν δίνει στοιχεία για τα οικονομικά του το ΚΚΕ;


Με αφορμή το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα το πρωί σε πρωϊνή εκπομπή, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΚΚΕ.

«Δεν μπορεί να υπάρχει κόμμα στη Βουλή, όπως το ΚΚΕ που να λέει ότι δεν αποκαλύπτει τα οικονομικά του. Το θεωρώ συνωμοτικό μυστικό, είναι απαράδεκτο», ανέφερε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε: «Για να παρέμβει η δικαιοσύνη στα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να λύσουμε το ακραίο και εξοργιστικό πρόβλημα του ΚΚΕ, το οποίο αρνείται το...
νόμο».

Αναφορικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε ότι δεν είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόβλημα και τόνισε «για να αντιμετωπιστεί αυτή η ασθένεια πρέπει να πάρει απόφαση η Βουλή που να λέει ότι τα οικονομικά των όλων των κομμάτων είναι ανοιχτά στη δικαιοσύνη».

«Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι βορά των "παλιόσκυλων" που γυρνάνε και κατασπαράζουν τα "πτώματα" στους δρόμους», σημείωσε και υπογράμμισε ότι «όσοι "έγλυφαν" το ΠΑΣΟΚ έχουν βγει τώρα στα κανάλια και στις εφημερίδες και το "ξεσκίζουν"».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την μετακόμιση των γραφείων του κόμματος από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε: «Μια χαρά είναι στη Χαριλάου Τρικούπη. Είναι και κοντά στα Εξάρχεια που εμένα πάντα μου άρεσαν. Όποτε με αφήνουν οι επαναστάτες της αριστεράς περνάω από κει».

Ο κ. Πάγκαλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: