slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τον ρούμπωσε

Εμφανής  η αδυναμία του κ.   Συρμαλένιου να απάντηση με επιχειρήματα «για τα πλοία ασφαλείας» στο άγριο στρίμωγμα  που έφαγε    από το  Γ.Βακόνδιο. 
 Στην ημερίδα για την ελληνική ακτοπλοΐα που έγινε στη Νάξο και για την οποία σας έχουμε ενημερώσει, υπήρξε και μια ....
έντονη αντιδικία.
Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κος Συρμαλένιος θέλησε να εξηγήσει την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την περίφημη τροπολογία για τα πλοία ασφαλείας σε περίπτωση μακροχρόνιας απεργίας.
Ο κος Συρμαλένιος έκανε μια γενικόλογη τοποθέτηση χωρίς κάποια συγκεκριμένη θέση. Δεν έχασε την ευκαιρία ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Βακόνδιος ο οποίος παρακολούθησε την ημερίδα από την αρχή για λόγους επαγγελματικής ενημέρωσης. Πήρε τον λόγο ο Γιώργος Βακόνδιος και υπενθύμισε στον κο Συρμαλένιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα έπρεπε να είχε συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, ενώ το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για τον ίδιο προσωπικά δεδομένου ότι είναι Βουλευτής Κυκλάδων.
Ο κος Συρμαλένιος δεν θέλησε να αποσαφηνίσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και να παρουσιάσει την προσωπική του άποψη.
Ο Γιώργος Βακόνδιος υπενήχθη ότι η αδυναμία διατύπωσης συγκεκριμένης θέσης σχετίζεται με την προσπάθεια ισορροπίας μεταξύ των συμφερόντων των ναυτεργατών και αυτών των κατοίκων των νησιών και αστειευόμενος πρότεινε η απόφαση δρομολόγησης ή μη των πλοίων ασφαλείας να ανατεθεί στον κο Τσίπρα (υπονοώντας ότι έτσι θα αναγκασθεί να πάρει θέση μεταξύ των συμφερόντων συνδικαλιστικών φορέων και των κατοίκων των νησιών).
Η αντιπαράθεση έληξε με την παρέμβαση του προέδρου του ΣΕΕΝ.
Αλήθεια ποια ήταν η σκοπιμότητα της εμφάνισης της κας Μονογυιού δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της ημερίδας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φθηνα αστεια επιχειρηματα απο ενα αποτυχοντα βουλευτη που γλειφει τον κομανετση για να τον κρατησει στις λιστες για τις εκλογες που ερχονται συντομα, για να εξασφαλισει και αυτος μια θεση στο ελικοπτερο της διαφυγης. Τα ισοβια σαν ποινη θα ακουγεται παιδικη χαρα