slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύντροφοι κάποιος να την μαζέψει



ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΡΗΓΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Λίστα Λαγκάρντ του πρώην υπουργού Φίλιππου Σαχινίδη ο κ. Ρήγας χαρακτήρισε για μια ακόμα φορά την κ. Κωνσταντοπούλου «υπερασπίστρια βιαστών».Είναι ενδεικτικό ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής ο Π. Ρήγας προκάλεσε την..... Ζ. Κωνσταντοπούλου να του κάνει μήνυση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Να μου κάνετε μήνυση!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Βεβαίως, θα σας γίνει. Θα σας γίνουν όλα αυτά που πρέπει. Αυτή είναι η δημοκρατική σας αντίληψη.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Σας παρακαλώ πολύ…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μη με διακόπτετε!... Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος θέλει να κάνει μαθήματα δημοκρατίας, είπε προχθές «άλλο χουντικός και άλλο ναζιστής» για τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Υπερασπιστείτε και άλλο τους νοσταλγούς της χούντας, κύριε Ρήγα, συμπράξτε μαζί τους και μην προφασίζεστε ότι σας έπιασε ο πόνος ξαφνικά για τη Δημοκρατία, την οποία έχετε «τσαλαπατήσει» με το χειρότερο τρόπο, έχετε βιάσει και παραβιάσει με τον πλέον απροσχημάτιστο τρόπο.

Σας επιστρέφω όλες τις χυδαιότητες τις οποίες διακινείτε. Θα λογοδοτήσετε για όλες τις συκοφαντίες τις οποίες επαναλαμβάνετε και έχω να σας πω ότι έχετε πραγματικά συμπράξει στο βιασμό και της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Δεν είστε σε θέση να παραδίδετε μαθήματα σε κανέναν.

Όσο δε περί ήθους, αυτό στην περίπτωσή σας είναι ανύπαρκτο και δεν ξαναασχολούμαι με τη στάθμη και το επίπεδό σας.

Νωρίτερα είχε προκληθεί επεισόδιο όπου ο Π. Ρήγας είπε για την Ζ. Κωνσταντοπούλου ότι «οι υπερασπίστριες βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας»! Ο διάλογος έχει ως εξής:

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και η δημοκρατία, λοιπόν, λένε, γι’ αυτούς που δεν ξέρουν, διότι μπερδεύουν τη δημοκρατία με άλλα καθεστώτα και επικαλούνται τους χουντικούς ως νομιμοποιημένη δράση…

ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αυτά που σας αρέσουν εσάς τα καθεστώτα τα κομμουνιστικά, κυρία μου…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Γεωργιάδη…

ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ...και δεν ανεχόμαστε καμία πρωτοβουλία από εσάς, επιτέλους!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από εσάς που είστε νοσταλγοί της χούντας…

ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σταματήστε επιτέλους τις κρίσεις! Έλεος πια!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από τους νοσταλγούς της χούντας…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Οι υπερασπιστές βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ακούστε, κύριε Ρήγα. Εσείς είστε βιαστής του ελληνικού λαού. Σας το έχω ξαναπεί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Οι υπερασπίστριες βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θα το επιτρέψετε κι άλλο αυτό, κύριε Καλαντζή;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Αυτές είναι οι μέθοδοί της, αυτή είναι η πρακτική της που ακολούθησε για να αθωώσει βιαστή. Επί ένα χρόνο προσπαθούσε να εμποδίσει το δικαστήριο να απαγγείλει την ποινή.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι λέτε, κύριε; Μιλάτε για υπόθεση που δεν ξέρετε; Γνωρίζετε κάποια υπόθεση;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα μουνιά χτενίζονται.
Εδώ δουλειές δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, η επίσημη ανεργία τέλος του χρόνου θα ξεπεράσει το 30% και αυτοί μιλάνε για βιαστές και πράσινα άλογα.
ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΠ' ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ?