slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Ξεκατίνιασμα" δυο βουλευτίνων των ΑΝ.ΕΛ



Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι βουλευτίνες των Ανεξάρτητων Ελλήνων "ξεκατινιάζονται"! Γιατί η Ραχήλ Μακρή εξόργισε την Μαρίνα Χρυσοβελώνη;....
Η βουλευτής Μαγνησίας. κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με την ιδιότητα της αναπλ. Γραμματέως της Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει σε σχέση με το σημερινό παραπολιτικό της εφημερίδας «Ελλάδα αύριο» που αποτελεί αναπαραγωγή χθεσινής δημόσιας δήλωσης της βουλευτή Κοζάνης του Κινήματος Ραχήλ Μακρή:

« Είναι εξαιρετικά άβολο για τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας και τελείως ανώφελο για το Κίνημα να αναγκαζόμαστε να σχολιάζουμε ενώπιον δημοσιογράφων, ατυχείς δηλώσεις όπως η χθεσινή της συναδέλφου Ραχήλ Μακρή στην προσωπική της ιστοσελίδα. Κυρίως όμως είναι ανεξήγητο να ακούμε ξαφνικά αυθαίρετες καταγγελίες για ανώνυμους «εφιάλτες», ιδιαίτερα μετά το εξαιρετικά πετυχημένο ιδρυτικό μας συνέδριο που αποτέλεσε την κορύφωση της ενωτικής πορείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, τις αποφάσεις του οποίου στήριξα από την αρχή.

Η σκοπιμότητα των γραφομένων εκ μέρους της συναδέλφου βουλευτή στο Facebook, τα οποία δυστυχώς αναπαράγονται από ΜΜΕ περιγράφοντας «συκοφάντες» που χύνουν εναντίον της «λάσπη και δηλητήριο», αναμφίβολα προκαλεί σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν τώρα.

Ως αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζήτησα από την συνάδελφο να προβεί δημόσια σε άμεση διευκρίνηση ή ανασκευή των λεγομένων της. Η πράξη αυτή είναι απολύτως επιβεβλημένη, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δέχονται ένα καταιγισμό κακόβουλων επιθέσεων από μίσθαρνα όργανα της Συγκυβέρνησης.

Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση συλλογικότητας αλλά και προσωπικής ευθύνης των μελών της Κ.Ο θα διαφυλαχθεί από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν κόρη οφθαλμού».
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: