slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λάμψανε οι "Αστέρες" στο ΔΑΚ Νάξου

Ακόμη ένα ματς με φιλανθρωπικό σκοπό είναι πλέον γεγονός για τους Βετεράνους του Πανναξιακού, οι οποίοι έχοντας για ακόμη μια χρονιά την αρωγή του ΝΟΠΑΠΠΠΑ και του πρόεδρου του Ιάκωβου Ναυπλιώτη  - Σαραντηνού   υποδέχτηκαν χθες τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης, σε ένα φιλικό ματς, που τα έσοδα του θα διατεθούν στο "Ίδρυμα στήριξης κέντρου υγείας – Γεν. Νοσοκομείου Νάξου".

Ο φιλικός αγώνας που έγινε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ, σίγουρα θα μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, με τον ιερό σκοπό αλλά και τα "Ιερά ποδοσφαιρικά τέρατα" που βρέθηκαν χθες στο ΔΑΚ Νάξου, να αποτελούν πολύ σοβαρά κίνητρα για να παρακολουθήσει κάποιος το ματς.
Πάντως οι λίγοι πιστοί ενίσχυσαν την προσπάθεια και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ποδοσφαιρικές μορφές, όπως αυτές των Ορφανού, Γκουερίνο, Γκιτσιούδη και πολλών ακόμα ποδοσφαιρικών αστέρων, που στο παρελθόν έχουν γράψει χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
3-3 το τελικό σκορ
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, του οποίου φυσικά το τελικό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, έληξε

ισόπαλος 3-3, με τον επίτιμο Πρόεδρο και ιδρυτή του Συλλόγου Βετεράνων Θεσσαλονίκης Λώλο Χασεκίδη, να ανοίγει (τιμής ένεκεν) το σκορ μόλις στο 5’ και με αυτόν τον τρόπο να επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την 5οχρονη παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Το 0-1 ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου, με την επανάληψη να φέρνει ακόμα 5 τέρματα. Ο Κυριάκος Τζιμπλάκης ισοφάρισε σε 1-1, με τον ίδιο παίκτη λίγο μετά να πετυχαίνει άλλο ένα προσωπικό τέρμα, γράφοντας το 2-1.
Ο Χατζόγλου έφερε το ματς στα ίσα με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι (2-2) με τον Κεραμιώτη λίγο αργότερα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στον Πανναξιακό.
Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Χατζόγλου με πέναλτι, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι παλαίμαχοι του συνδέσμου Κυκλάδων, κύριοι: Φουτάκογλου (1ο ημίχρονο) και Γαβαλάς (2ο ημίχρονο), που είχαν βοηθούς τους νεαρούς Μπάκαλο – Ψώμαλη.
Βραβεύσεις
Από τον φιλικό αγώνα δεν έλειψαν και οι τιμητικές εκατέρωθεν βραβεύσεις, με τον Δήμαρχο Νάξου Μανόλη Μαργαρίτη να τιμά τον κύριο Λυσαρίδη, ο Πρόεδρος του ΝΟΠΑΠΠΠΑ τίμησε τον βετεράνο παίκτη του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Κώστα Αϊδινίου, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων του Πανναξιακού Κυριάκος Τζιμπλάκης, βράβευσε τον θρύλο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Κώστα Ορφανό.
Οι παλαίμαχοι της Θεσσαλονίκης Βράβευσαν τον Δήμαρχο Νάξου, το Πρόεδρο του ΝΟΠΑΠΠΠΑ και την ομάδα των παλαιμάχων του Πανναξιακού.
 Σημαντικό έργο
Ο Σύλλογος Βετεράνων Θεσσαλονίκης καθώς και οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού συνεχίζουν το έργο τους, το οποίο δεν είναι άλλο παρά την προαγωγή του "Ευ Αγωνίζεσθε" και του Φιλανθρωπικού έργου, που προσφέρουν απλόχερα προς τους συνάνθρωπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι αντζέτες των δυο ομάδων είναι γεμάτες από προγραμματισμένα παιχνίδια που θα έχουν τον σκοπό της φιλανθρωπίας και της προσφοράς, μπράβο τους! Ένα μεγάλο μπράβο στο νομικό πρόσωπο του Δήμου Νάξου (ΝΟΠΑΠΠΠΑ) που για ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός σε μια τέτοια προσπάθεια.
 Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι:  Αξαόπουλος, Παραβατός, Φακίνος, Βουτσίνος, Αγγελής, Χασομέρης Αντ., Κεραμιώτης, Βιτζηλαίος, Μαρούλης, Βαθρακοκοίλης, Κατσάνης, Κατσούλης Α., Κατσούλης Μ., Μαστρογιαννόπουλος, Τζιμπλάκης, Φραγκίσκος, Κληρονόμος, Περιστεράκης, Παραβατός,Τσακωνιάτης Δ., Σφυρόερας, Βασαλάκης Α., Αλνταϊρ, Ραμπέλο, Φραγκουλόπουλος, Τσακωνιάτης Σ.
Για τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν οι: Γκιτσιούδης, Ορφανός, Αϊδινίου, Γκουερίνο, Χατζόγλου, Δαγιόγλου, Καλιμάνης, Καπουσούζης, Τραϊνοπουλος, Μπουρδάμης, Κεχαγιάς, Ασλανίδης, Γαβριήλ, Κουγιουμτζής, Χρηστοδουλίδης, Μαρόκος.

PANNAXIAKOS-THESALONIKH 2013 PANNAXIAKOSPANNAXIAKOS-THESALONIKH 2013 THESALONIKH

Δεν υπάρχουν σχόλια: