slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη


Ολοκληρώσαμε το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, που έγινε στο ΣΕΦ στο Φάληρο στις 27 και 28 Απρίλη. Στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο εκλέξαμε τον Πάνο Καμμένο Πρόεδρό μας , ενώ με δημοκρατικές διαδικασίες ψηφίσαμε και το καταστατικό του κόμματός μας.
Το κόμμα μας οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», είναι το νέο κόμμα που ζητούσαν οι πολίτες αυτού του τόπου. Είμαστε η ....ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Το κόμμα μας οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», γεννήθηκε από όλους εμάς που  διαφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή με τα Μνημόνια και την Τρόικα, από όλους εμάς που βγήκαμε ως αγανακτισμένοι στις πλατείες και τους δρόμους , από όλους εμάς που είπαμε ΟΧΙ στη συμπαιγνία Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη για το σφάξιμο του λαού μας, για το ξεπούλημα της πατρίδας μας στους ξένους τραπεζίτες. Είμαστε ένα ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ που λέμε περήφανα και δημοκρατικά ΟΧΙ στα Μνημόνια και την Τρόικα. Είμαστε ένα Κόμμα-Κίνημα με ξεκάθαρη αντιμνημονιακή πολιτική , ξεκάθαρη ιδεολογία και Εθνική Πρόταση. Στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο μιλήσαμε και αναλύσαμε τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, μιλήσαμε ελεύθερα και εκφράσαμε τις απόψεις μας για το νέο μας Κόμμα. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με ηγέτη μας τον Πάνο Καμμένο είμαστε ένα σύγχρονο, προοδευτικό, δημοκρατικό, πατριωτικό , αντιμνημονιακό κίνημα , που έχει θέσεις και πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση της Χώρας .

Ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος είναι εγγύηση για την ενότητα και την άνοδο του κόμματός μας για την απαλλαγή της ΕΛΛΑΔΑΣ από τα επαίσχυντα Μνημόνια και την Τρόικα. Όλοι εμείς τα μέλη του Κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ενωμένοι σα μια γροθιά αντιμνημονιακή , θα δώσουμε αγώνες για να φτάσουν οι θέσεις μας και το πρόγραμμα μας και στο τελευταίο χωριό και στο πιο μικρό νησάκι και με τη φυσική παρουσία μας και μέσω διαδικτύου.
Γνωρίζουμε ότι το «σύστημα» θα μας πολεμήσει, θα μας συκοφαντήσει, θα μας διαβάλλει. Όμως όλοι εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο θα δώσουμε τις μάχες μας , θα αγωνιστούμε δε θα λυγίσουμε και πιστεύουμε ότι θα απαλλάξουμε τον Ελληνικό Λάο μας από τη Μερκελ, το ΔΝΤ και την Τρόικα που μας έχουν αλυσοδέσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Είμαστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε.
Γιατί : Eίμαστε πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Eίμαστε Έλληνες
Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: