slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ AΠΟ ΤΟ thepaper :Το όνομα - «Εμπρός για την Νέα Ελλάδα»-του κόμματος Λοβέρδου

Press conference / Συνέντευξη τύπου«Κανείς διορισμένος όλοι εκλεγμένοι», είναι το σύνθημα – Στο πλευρό του οι Χρ. Αηδόνης και Δ. Τσιρώνης

Στο γήπεδο του Σπόρτινγκ θα γίνει το πρώτο βήμα για τη μετεξέλιξη της ΡΙΚΣΣΥ σε κόμμα. Τη Δευτέρα το απόγευμα εκεί θα γίνει η πολιτική συνδιάσκεψη τηs ΡΙΚΣΣΥ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thepaper δεν θα θυμίζει σε τίποτα κομματικεs εκδήλωσειs όπως τις έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Πρωτότυπη διάταξη των θέσεων με....
στόχο να παραπέμπει σε πολιτική ζύμωση, εισηγητές άγνωστοι στο χώρο της πολιτικής αλλά με επαγγελματική εμπειρία θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες το νέο όνομα του κόμματος θα είναι «Εμπρός για την Νέα Ελλάδα».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος με την ομιλία του θα θέσει τους βασικούς άξονες πολιτικής, του νέου πολιτικού φορέα ,που θα συγκροτηθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου αφού από τις 16/4 ξεκινάει η διαδικασία εκλογής των μελών που θα συμμετέχουν στα προσωρινά όργανα. «Κανείς διορισμένος όλοι εκλεγμένοι», είναι το σύνθημα και πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση δουλεύουν τα στελέχη του νέου φορέα ώστε να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διαδικασία. Βασικός στόχος του εγχειρήματος , είναι να αναδειχτούν ηγέτες και όχι ηγεμόνες , που θα προσπαθήσουν να πετύχουν την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού και να δώσουν ελπίδα και προοπτική ,υποστηρίζουν τα στελέχη που βρίσκονται στον πυρήνα της προσπάθειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου φορέα θα είναι ενωτικό και θα αναδεικνύει το στρατηγικό πολιτικό του στόχο. Το νέο κόμμα θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές, ωστόσο ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία της δημοκρατικής παράταξης και για αυτό επιβάλλονται οι συνεργασίες. «Η κεντροαριστερά πρέπει να είναι τουλάχιστον τρίτη πολιτική δύναμη, που τώρα είναι η Χρυσή Αυγή» υποστηρίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Στόχος για την εκπροσώπηση είναι στο νέο κόμμα να συμμετάσχουν 80% νέα στελέχη και 20% γνωστά πολιτικά πρόσωπα κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δίπλα του τον ανεξάρτητο βουλευτή Χρήστο Αηδόνη και τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: