slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από την Νάξο η μια από τις δύο μαθήτριες που οι ζωγραφιές τους προκρίθηκαν στο διαγωνισμό Doodle 4 Google

Για ψήφο στην ζωγραφιά
της μαθήτριας
Αμαλίας Πιλίντσι
 από την Νάξο, 
εδώ.
Για ψήφο  στη ζωγραφιά
της  μαθήτριας
Ντενίσα Μάρκου
 από την Πάρο,  
εδώ.
Με θέμα του διαγωνισμού «Η Ελλάδα μου» το Doodle 4 Google έκανε  ανοιχτό διαγωνισμό για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που είχε ως σκοπό να τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.
Στα 60 doodles που ξεχώρισαν από όλες τις κατηγορίες ήταν και η  Αμαλία Πιλίντσι από  το Δημοτικό σχολείο του Αγίου Αρσενίου με  δάσκαλό της το  Νίκο Βιντζηλαίο.           Η Αμαλία κέρδισε μια θέση από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού στα 15 doodles που ξεχώρισαν στην κατηγορία 1η-3η Δημοτικού .  Τώρα όμως, ήρθε η δική μας σειρά να ψηφίσουμε! 
Ο διαγωνισμός
Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Φεβρουάριου 2013 και η υποβολή των doodles έληξε στις 29 Μαρτίου 2013. Κάθε σχολείο είχε δικαίωμα υποβολής μέχρι 6 doodles.
Τα doodles των μαθητών χωρίζονται σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες (1η-3η δημοτικού, 4η-6η δημοτικού, γυμνάσιο, λύκειο) για την αξιολόγηση τους και κρίνονται σε τρία στάδια.
Η τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: