slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι «Α.Έ» είναι το …φως στο τούνελ του Ελληνικού λαού.

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Δημοσιογράφου- Μέλος «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Σε λίγες ημέρες έχουμε το Ιδρυτικό συνέδριο του Κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Όλο  αυτό το διάστημα έγιναν προσυνεδριακές διαδικασίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ο....
Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος  και οι  βουλευτές του αφουγκράστηκαν τις θέσεις, τις προτάσεις, τους φόβους φορέων συλλόγων, κινημάτων αλλά και απλών πολιτών σε ολόκληρη την Επικράτεια. Το ίδιο έγινε και στο προσυνέδριο που έγινε στη Σύρο , όπου ο Πάνος Καμμένος άκουσε τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων αλλά και απλούς πολίτες που έκαναν προτάσεις.
Στο Συνέδριο του Κόμματός μας θα διαμορφώσουμε όλοι μαζί με δημοκρατικό τρόπο την Εθνική μας Πρόταση  που θα δώσουμε στο Λαό. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με θέσεις σύγχρονες, λαϊκές, πατριωτικές και δημοκρατικές είναι το νέο κόμμα που ζητούσε ο Ελληνικός Λαός  για να βγει η πατρίδα μας από τη λαίλαπα του ΔΝΤ και της Τρόικα. Ο Ελληνικός Λαός βλέπει Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να είναι υπηρέτες του ΔΝΤ και της Τρόικα. Η Αριστερά είναι πολυδιασπασμένη και χωρίς εναλλακτική ρεαλιστική πρόταση , ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή είναι ακραία κόμματα που δεν έχουν δημοκρατικές λύσεις και εκπέμπουν φόβο και τρόμο στον ελληνικό λαό από τις πολιτικές τους και τις συμπεριφορές τους . Σε αυτό το χάος, σε αυτό το σάπιο «σύστημα» έρχεται το Κόμμα μας «Ανεξάρτητοι Έλληνες», με τις πατριωτικές και δημοκρατικές απόψεις και πολιτικές θέσεις που αποτελεί την ελπίδα όλων των Ελλήνων. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν ένα Εθνικό και Λαϊκό Ηγέτη που είναι ο Πάνος Καμμένος  ένα άριστο στελεχιακό δυναμικό και θέληση για να απαλλαγεί η Χώρα μας από το Μνημόνιο και την Τρόικα και να ακολουθήσει μια άλλη πολιτική πορεία.
Στο Ιδρυτικό Συνέδριό μας θα διαμορφώσουμε την Εθνική μας Πρόταση , η οποία θα είναι προϊόν των προτάσεων και των θέσεων των συμμετεχόντων στις προσυνεδριακές διαδικασίες. Αυτό το Ιδρυτικό Συνέδριο θα είναι ένα σημαντικό γεγονός αφού θα χουμε πια ένα καινούργιο , σύγχρονο, ευρωπαϊκό , ανοιχτό και δημοκρατικό Κόμμα που θα αποτελεί την εναλλακτική πρόταση στη Μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποτελούν το φως στο τούνελ του Ελληνικού λαού για οριστική και γρήγορη απαλλαγή της Πατρίδας μας από τα Μνημόνια και την Τρόικα  και τη χάραξη μιας άλλης δημοκρατικής, πατριωτικής και πραγματικά ανεξάρτητης πορείας.  Όσον αφορά εμάς τους Κυκλαδίτες, είμαστε σίγουροι ότι ο Πάνος Καμμένος  που ταξιδεύει χρόνια στα νησιά μας και ξέρει τα προβλήματά μας, είναι εγγύηση για όλα τα Κυκλαδονήσια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το θαλασσοπούλι Γλάρος είναι το έμβλημά μας. Σημειώνουμε ότι ο γλάρος είναι ένα θαλασσοπούλι που δεν φυλακίζεται και δεν ζει σε κλουβί.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε Ανεξάρτητοι.
Είμαστε Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: