slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνιδαριωτών Νάξου

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε  σώμα τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κυνιδαριωτών Νάξου που προήλθε μετά τις εκλογές της 21ης Απριλίου 2013 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιάκωβος Κων/νου Τσελέντης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Βασιλείου Καρποντίνης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευάγγελος Ηλία Σκουλάξινος
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Γεωργίου Καρποντίνης
ΤΑΜΙΑΣ: Στέλιος Νικολάου Λιαδάκης
ΜΕΛΗ: Ανδρέας Δημητρίου Σκουλάξινος, Ιωάννης Δημητρίου Τσελέντης, Βασίλης Γεωργίου Λεγάκης, Αποστόλης Νικολάου Καρποντίνης.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ανάφερε: "Η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μέχρι σήμερα, θα πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις απέναντι στα μέλη του συλλόγου. Ανεξάρτητα από τη θέση που ο καθένας έχει στο Δ.Σ., καλούμαστε να διοικήσουμε ένα δραστήριο σύλλογο σωστά και να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία του. Από τη στιγμή που θέσαμε την υποψηφιότητα μας δείχνουμε ότι υπάρχει διάθεση, η αγάπη για το σύλλογο και το χωριό μας είναι δεδομένη και όλοι θέλουμε να λειτουργήσουμε ως μια καλή οικογένεια. Διαθέτουμε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα σ' αυτή την προσπάθεια και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο μας για το καλό του συλλόγου και κατ' επέκταση του χωριού μας".

Αναρτήθηκε από Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνηδαριωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: