slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πόρτα Ιάκωβου Ναυπλιώτη ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στον αμετροεπή Πολυκρέτη


 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ  ΚΑΔΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
Με ομόφωνη απόφαση του, το διοικητικό συμβούλιο του  ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη συνεδρίαση της Παρασκευής ζητά να απομακρυνθεί ο κάδος συμπίεσης απορριμμάτων από το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, όπου έχει τοποθετηθεί. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Ιάκωβος Ναυπλιώτης-Σαραντηνός, είχε ενημερωθεί
από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, όχι όμως για ....
κάδο συμπίεσης απορριμμάτων, αλλά για τον κάδο συμπίεσης χαρτιού. Κάτι που επεσήμανε και η Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, Ανδριανή Ξενάκη, Αρνητικά ήταν και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στην τοποθέτηση κάδων συμπίεσης στο χώρο του Κλειστού

Άμεσα απάντησε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο ερώτημα που του έθεσε το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ μετά την τοποθέτηση του κάδου στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Καθώς είναι αυτονόητο ότι απαγορεύεται σε χώρους που συγκεντρώνονται μικρά παιδιά και άλλοι αθλούμενοι να γίνετε συγκέντρωση και επεξεργασία απορριμμάτων επεσήμανε η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στην απάντησή της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ .ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ-ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ -ΖΟΥΛΗΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΚΡΑΣΑΚΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

o κυριος πολυκρέτης γνωρίζει τι θα πει αμετροεπής?

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι ξύπνιος. Για να μη πω αγγουροξυπνημένος. Κι επειδή νοιώθει με τι έχει να κάνει μέσα σε μια παράταξη με τα μαγαζάκια που έχουν στηθεί, άρχισε εδώ και καιρό ν΄ αναζητά συμμάχους απ΄την αντίπερα όχθη. Ήδη νοιώθει βαριά κι ασήκωτη την ανάσα του Μαϊτού μπροστά του και τό ΄χει ρίξει στο κρασί. Και που ΄σαι ακόμα.