slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση Καμμένου στον Καραμανλή


Εκτός όλους τους άλλους, ο προεδρεύων Πάνος Καμμένος, κατά τη χθεσινή ομιλία του στο συνέδριο της νεολαίας του επιτέθηκε και εναντίον του Κ. Καραμανλή, εκθέτοντας τα παπαγαλάκια του που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν σαν υπερασπιστή του. Συγκεκριμένα ανέφερε:



Και δεν ανταλλάσουμε τις πάγιες θέσεις μας με κανένα αντάλλαγμα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα κάνουμε πίσω όσον αφορά το όνομα της Μακεδονίας, όπως το ξεπουλά ο σημερινός πρωθυπουργός. Με καμιά «καρέκλα» δεν θα υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από τη Θράκη. Σε καμιά απειλή δεν θα κάνουμε πίσω για την Κύπρο. Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε....

είπε, αναφερόμενος προφανώς σε αυτή την εικόνα

http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=2400

Δελτίο τύπου 13/04/2013




ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 
ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 


 
«Το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι μια πραγματικότητα. Σήμερα ξεκινάμε πια επίσημα κάνοντας το πρώτο ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας που αποτελεί και τον προθάλαμο του Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα γίνει το επόμενο δεκαπενθήμερο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
 
Μέσα σε έναν χρόνο καταφέρατε να δημιουργήσετε γραφεία νεολαίας, να δημιουργήσετε «κυψέλες» νεολαίας, να δημιουργήσετε κινήματα νεολαίας σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο από του Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο. Η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πραγματικότητα. Δεν αποτελείτε το μέλλον του Κινήματος είστε το μέλλον κίνημα.
 
Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γεννηθήκαμε από κομματικούς «σωλήνες», δεν γεννηθήκαμε από «φύτρες» πολιτικών οικογενειών. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συναντηθήκαμε στην Πλατεία Συντάγματος με τα κινήματα που αντιστάθηκαν στην παράδοση της χώρας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωριστήκαμε και κάναμε δημόσιο και ανοικτό διάλογο μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, από το facebook, από το twitter, μέσα από τα blogs, μέσα από εκείνους τους μηχανισμούς που δεν μπόρεσε να ελέγξει η καθεστηκυία τάξη.
 
Σας θυμίζω ότι μαζευτήκαμε μέσα από το διαδίκτυο 196.400 και ιδρύσαμε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ συγγράφοντας μαζί την ιδρυτική μας διακήρυξη, ανταλλάσσοντας μαζί απόψεις, δημιουργώντας το κυβερνητικό πρόγραμμα, την Εθνική Αντιπρόταση, την οποία παρουσιάσαμε μέσα σε δύο μήνες πριν από τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου και ανατρέψαμε τη μεταπολίτευση, παρότι στην αρχή μας αγνόησαν, εν συνεχεία προσπάθησαν να μας κάνουν να σωπάσουμε, μετά μας επιτέθηκαν όπως εναντίον κανενός άλλου στη μεταπολίτευση, με όλα τα μέσα, με λάσπη, με αποκλεισμό, με συκοφαντίες, δημιούργησαν εκείνες τις καταστάσεις που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες με αποστασίες. Όμως τους αποδείξαμε ότι είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς.
 
Κάθε «κομμένη» εκπομπή από τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν εκατοντάδες χιλιάδες «like» στο facebook, ήταν άρθρα στα blogs, ήταν μηνύματα στο twitter. Κάθε φορά που κάποια «μεγαλοδημοσιογράφος» μας χλεύαζε γελώντας ειρωνικά της απαντούσαν χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες και κυρίως νέοι Έλληνες και Ελληνίδες από όλη την Ελλάδα.
 
Είμαστε μαζί για την ανατροπή και μαζί θα τους ανατρέψουμε. Σας καλώ όλες και όλους, από σήμερα που το ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας είναι μια καινούρια αρχή, να μη συμβιβαστείτε με το χθες. Σας καλώ να ανατρέψετε τη σημερινή κατάσταση. Σας καλώ να αμφισβητήσετε ακόμα και εμάς τους ίδιους τους «μεγάλους» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Σας καλώ να καταγγείλετε όσο ψηλά και αν βρίσκονται και όσο δυνατοί και αν είναι, όποιοι και αν είναι. Τους λέμε ότι τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν. Εμείς είμαστε η ελπίδα και η ελπίδα σημαίνει ανατροπή, σημαίνει καταγγελία αλλά σημαίνει και σχεδιασμός. Σημαίνει ότι τα δικά μας όνειρα, τις δικές μας ελπίδες θα τις κάνουμε πρόταση για το πως θα κυβερνηθεί αυτός ο τόπος αύριο, από τη Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
Τιμούμε τους μεγαλύτερους, τιμούμε τους πατεράδες και τους παππούδες μας, στέλνουμε όμως και ένα μήνυμα, που προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου, δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν ως συνταξιούχοι για το μέλλον το δικό μας, θα πρέπει να σκεφτούν ότι δεν πρέπει να απειλούνται από τη νέα τάξη πραγμάτων και από τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη, αλλά θα πρέπει να τους καταγγέλλουν, ως πατεράδες και παππούδες των νέων Ελλήνων που θα ζήσουν σε αυτόν εδώ τον τόπο.
 
Τους δείχνουμε ξεκάθαρα, με την πορεία μας αυτόν εδώ τον χρόνο, ότι όσο και να προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν, αυτό που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς. Γιατί οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολύ τις χτυπάς τόσο πιο βαθιά καρφώνονται στον τοίχο.
 
Αντέξαμε τη λάσπη, αντέξαμε τις συκοφαντίες, αντέξαμε τον αποκλεισμό, αντέξαμε τον οικονομικό αποκλεισμό, την ώρα που «μασούν» τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού σε συνεργασία με τους τραπεζίτες, περνώντας τροπολογίες για να γλιτώσουν τον Κορυδαλλό. Εμείς τους λέμε ότι και χωρίς χρήματα μπορούμε να τους ανατρέψουμε, μαζί θα τους ανατρέψουμε.
 
Τα όνειρα δεν αγοράζονται με επιταγές, η ελπίδα δεν ανταλλάσσεται με λογαριασμούς στις τράπεζες και με «συγχωριανούς» τραπεζίτες, οι οποίοι, την ώρα που πεινάει ο ελληνικός λαός, «ταΐζουν» τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου ή αγοράζουν κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που βάζουν λουκέτο οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ας αγοράσουν όσα blogs θέλουν και ας προσπαθήσουν να τα μετατρέψουν σε καθεστωτικά μέσα, θα κάνουμε δεκαπλάσια, θα κάνουμε πολλαπλάσια, θα κάνουμε χιλιάδες.
 
Από αυτή εδώ την αίθουσα θέλω να σας καλέσω όλες και όλους να βγούμε όλοι μαζί στην ελληνική περιφέρεια, αλλά καλώ και τους ομογενείς που μας βλέπουν τώρα μέσα από το διαδίκτυο και οι οποίοι στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια, να ξεχυθούμε και να πιάσουμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να τους πούμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση, ότι μπορούμε να διώξουμε την ξένη κατοχή από την πατρίδα μας, γιατί για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή.
 
Η δυνατή ψυχή που έχουμε θα διώξει αυτούς, οι οποίοι έχουν επικυριαρχήσει στην πατρίδα μας και προσπαθούν να καταργήσουν πρώτα από όλα την εθνική αξιοπρέπεια, την προσωπική αξιοπρέπεια, την εθνική κυριαρχία της χώρας. Είμαστε υπό κατοχή γιατί έχει καταργηθεί το Σύνταγμα, γιατί το Σύνταγμα δεν λειτουργεί. Θυμίζω ότι το Σύνταγμα έχει και το άρθρο 120, το οποίο λέει με σαφήνεια ότι «υπεύθυνοι για την εφαρμογή του Συντάγματος είμαστε όλοι οι Έλληνες όλοι οι πολίτες» και παρακάτω το άρθρο 120 του Συντάγματος-το παλιό 1-1-4 για τους παλιότερους- λέει ότι «η παραγραφή των αδικημάτων αρχίζει μετά την επαναφορά της νομιμότητας» και λέμε δημόσια ότι τώρα δεν υπάρχει νομιμότητα.
 
Πριν από λίγες ημέρες ο Noam Chomsky από την Αμερική, περιέγραψε ακριβώς αυτή την ξένη κατοχή. Είπε με σαφήνεια ότι «οι Έλληνες βρίσκεστε υπό γερμανική κατοχή, βρίσκεστε υπό την επίθεση του Βορρά» και πρότεινε να συστρατευτούμε όλοι στον ευρωπαϊκό Νότο.
 
Εμείς λοιπόν ξεκινάμε από εδώ, από την Ελλάδα και θέλω πάλι δημόσια να καλέσω σε μια συστράτευση όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και πρώτα από όλα τους νέους του μεγάλου Δημοκρατικού και Πατριωτικού Τόξου. Να καλέσω να έρθουν κοντά μας ακόμα και εκείνους που μέχρι χθες παρασύρθηκαν, προκειμένου να δημιουργήσουμε τη δύναμη της ελπίδας, τη δύναμη που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου αύριο με την ψήφο του ελληνικού λαού.
 
Αν δει κανείς την πολιτική την οποία εκφράζει η νέα τάξη πραγμάτων, το «δόγμα του σοκ» περνάει ένα μήνυμα στους νέους, μας λέει «να μην ελπίζετε», τους απαντάμε «και θα ελπίζουμε και την ελπίδα μας θα την κάνουμε πραγματικότητα». Μας λένε να υποταχθούμε, η απάντηση είναι ότι οι Έλληνες ποτέ δεν υποτάχθηκαν, οι Έλληνες κατάφεραν και τα έβαλαν με όλους τους κατακτητές και νίκησαν.
 
Είμαστε εκείνοι που όταν μας λένε και περνούν το μήνυμα στους νέους «φύγετε μετανάστες» τους λέμε ότι αυτός είναι ο τόπος μας, εδώ θα μείνουμε, εδώ θα παλέψουμε και θα διώξουμε αυτούς, οι οποίοι ήρθαν και προσβάλουν την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια.
 
Μας λένε να συμβιβαστούμε, γιατί όποιος δεν συμβιβάζεται, δείχνοντας και παραδείγματα τα οποία χρησιμοποίησε μόνο το Γ’ γερμανικό Ράιχ, σήμερα στην Κύπρο, λέγοντάς μας ότι «αν δεν υποκύψετε θα πάθετε χειρότερα». Τους λέμε ότι υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες σε αυτόν εδώ τον τόπο, που όταν τους έλεγαν τα ίδια οι Τούρκοι αντιστάθηκαν και έκαναν την Ελληνική Επανάσταση, όταν τους έλεγαν τα ίδια οι δοσίλογοι και οι μαυραγορίτες  έκαναν την Εθνική Αντίσταση. Όχι κ. Μέρκελ, όχι κ. Σόιμπλε, όχι κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο και κ. Κουβέλη, δεν θα υποκύψουμε, δεν θα συμβιβαστούμε, θα σας ανατρέψουμε.
 
Λένε παράλληλα στους νέους, δεν θα κάνετε οικογένεια, βάζουμε τεκμήριο τα παιδιά, φορολογούμε σκληρά όποιον τολμά να ανανεώσει το προσωπικό αυτής της χώρας, όποιον τολμά να γεννήσει. Γιατί; Γιατί ο σκοπός τους είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια χώρα γερόντων, άλλοι να φύγουν μετανάστες, άλλοι να μην μπορούν ούτε να παντρευτούν, ούτε να τεκνοποιήσουν, προκειμένου να εγκαταλειφθεί αυτός εδώ ο τόπος είτε για αυτό που υπάρχει στο υπέδαφος είτε για αυτό που υπάρχει κάτω από τη θάλασσα είτε για αυτό που υπάρχει πάνω από τη θάλασσα, στη γη, τον αέρα.
 
Γιατί την Ελλάδα μας τη δημιούργησε ο Θεός και μας την έκανε δώρο, ως έναν παράδεισο, τον οποίο δεν θα παραδώσουμε. Ποιον άλλον τρόπο χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή, προκειμένου να μας κάνουν να εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας; Την εσωτερική υποτίμηση, την οποία περιγράψαμε στην ιδρυτική μας διακήρυξη.
 
Εσωτερική υποτίμηση σημαίνει ανεργία, σημαίνει λουκέτα, σημαίνει μισθούς και συντάξεις σε τέτοια ποσά που θα είναι αδύνατον να επιβιώσει κανείς και αυτά τα έχουν προσυμφωνήσει και υπογράψει οι σημερινοί συνεργάτες του Δ’ γερμανικού Ράιχ. Έχουν υπογράψει ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος,  με προσωπικές τους επιστολές, μισθούς των 300 ευρώ και συντάξεις των 250 ευρώ. Δείτε τι γράφει ο Τόμσεν στην τελευταία του έκθεση, ότι θα πρέπει, λέει, ο κατώτερος μισθός και η κατώτερη σύνταξη, να κατέβουν κάτω και από την Πορτογαλία.
 
Πέντε μνημόνια στην Ελλάδα μαζί με αυτά που θα φέρουν τώρα, δύο μνημόνια  στην Πορτογαλία, ένα μνημόνιο στην Κύπρο. Ο σκοπός τους είναι να καθυποτάξουν τον Νότο, ο σκοπός τους είναι να διαλύσουν τις οικονομίες του Νότου. Και εδώ θέλω να είμαι απόλυτα σαφής: Η κρίση δεν ήταν κρίση οικονομική και δημοσιονομική, ήταν τραπεζική κρίση, γιατί οι ίδιοι τη δημιούργησαν. Και την τραπεζική κρίση τη βάφτισαν ως δημοσιονομική κρίση προκειμένου την οικονομική αυτή κρίση να την μετατρέψουν σε ανθρωπιστική κρίση και στο τέλος σε εθνική κρίση, γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους και τους καταγγέλλουμε επώνυμα από εδώ, από το ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας μας.
 
Πού είναι τα 350 δις που δόθηκαν στις τράπεζες, όταν όλες οι καταθέσεις είναι 170 δις; Πού είναι οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών που πέρασαν στο δημόσιο χρέος, δηλαδή στον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα; Θα πρέπει όλες και όλοι που μας ακούνε σήμερα να αναρωτηθούν για ποιο λόγο και με την άδεια ποίου μετέτρεψαν τα χρέη που δημιούργησαν στις τράπεζες σε χρέη που έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης.
 
Διότι αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους και αυτός ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Συνεχίζεται ο σχεδιασμός αυτός, κλείνοντας τις τράπεζες που εκείνοι θέλουν, δημιουργώντας καινούργιες τράπεζες, όχι προκειμένου να υπάρχει ανάπτυξη, αλλά προκειμένου να παραδοθεί ουσιαστικά η ακίνητη περιουσία  των Ελλήνων κατευθείαν με αγγλικό δίκαιο και με αποφάσεις των λουξεμβουργιανών δικαστηρίων στο εξωτερικό.
 
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα ίδια χρήματα που δόθηκαν για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα ίδια χρήματα έφευγαν για την Ελβετία και τους οικονομικούς παραδείσους; Ποιος τους έλεγξε; Ποιοι είναι μέσα στις «λίστες Λαγκάρντ»; Οι συγγενείς των πολιτικών των δύο κομμάτων που σήμερα κυβερνούν.
 
Ποιοι είναι στις λίστες των τραπεζών; Οι χρηματοδότες τους, που τους συντηρούν, οι «νταβατζήδες» δηλαδή, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι. Αυτοί που πληρώνουν τους εκτελεστές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και παράλληλα εκείνους που δεν αντέχουν, τους αποστάτες. Τους αποστάτες τους χαρίζουμε, ας πάνε στη «μεγαλοσύνη» και τη «μεγαλοψυχία» του Σαμαρά. Γονατισμένους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θέλουμε.
 
Εμείς τους λέμε, αντί να δημιουργείτε τράπεζες, στις οποίες πρόεδροι είναι οι σύζυγοι των χειροκροτητών του Ζαππείου και οι χρηματοδότες της Συγγρού και της Ιπποκράτους, δημιουργήστε την νέα Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, όπως προτείνουν στο πρόγραμμά τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Διασφαλίστε ότι τα χρήματα τα οποία μπαίνουν προς ανακεφαλαιοποίηση είναι χρήματα που θα μπουν στην αγορά.
 
Και ερωτώ, πόσα από τα χρήματα που πήραν οι τραπεζίτες τα έριξαν στην αγορά, όσοι είχαν υποχρέωση, τίποτα, ίσα-ίσα απέσυραν και τα υπόλοιπα και τώρα με τη βαριά φορολογία και με τις εισπρακτικές εταιρείες που παραδίδονται όλες οι οφειλές μας, των τραπεζών και του δημοσίου, πάνε να απαντλήσουν από τον ελληνικό λαό και τα υπόλοιπα μετρητά. Ας ψάξουν να βρουν πόσο μετρητό κυκλοφορεί στην χώρα και πόσες είναι οι εγγυημένες καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ.
 
Εμείς τους λέμε ότι έχουμε τη λύση και έχουμε τη λύση με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν σήμερα. Αλλά λύση δεν είναι να «εκτελείς» την Κύπρο με δική σου απόφαση, να διαλύεις τον ελληνισμό της Κύπρου, καταστρέφοντας το τραπεζικό σύστημα, να φέρεσαι χειρότερα από τους Τούρκους, δήθεν εγγυητές, της Κύπρου, όταν αποφασίζει το Eurogroup, με υπάλληλο τον κ. Στουρνάρα, να διαλύσει τη χώρα και την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Σαμαράς αποφάσισε να «εκτελέσει» την Κύπρο, την ίδια στιγμή να παίρνει τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών, της Λαϊκής και της Κύπρου και να τα χαρίζει με χρήματα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στον κολλητό του φίλο.
 
Συγκεκριμένα, μας είπαν ότι βοήθησαν τη Κύπρο, δίνοντας τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην τράπεζα Πειραιώς. Πώς τα έδωσαν; Πήραν 500 εκατομμύρια από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τα πλήρωσαν στην Πειραιώς και εν συνεχεία η Πειραιώς ανέλαβε τα υποκαταστήματα, προσέξτε, με 13 δις καταθέσεις και 20,2 δις δάνεια, εγγυημένα όλα τα δάνεια αυτά με αντίστοιχα ακίνητα. Δηλαδή ουσιαστικά χάρισαν 7 δις συν 500 εκατομμύρια, προκειμένου δήθεν να βοηθήσουν την Κύπρο. Βοήθησαν συγκεκριμένο τραπεζίτη, χωρίς να μειώσουν τη διαφορά αυτή από το χρέος που βάζουν σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα, χωρίς να υποχρεώνουν να δοθούν δάνεια στην αγορά για να συντηρηθούν οι επιχειρήσεις.
 
Προσέξτε, εμείς τι τους λέμε, αντί να προχωρούν εκείνοι σε «κουρέματα» των καταθέσεων, ας «κουρέψουν» τα δάνεια του ελληνικού λαού, τα οποία έδωσαν οι τραπεζίτες. Είμαστε μαζί και θα τους ανατρέψουμε. Όταν τους μιλήσαμε για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο γελούσαν, μας λοιδόρησαν, βγαίναμε προεκλογικά στα κανάλια και οι σημερινοί κυβερνητικοί βουλευτές έλεγαν «μα τι παραμύθια είναι αυτά, ποιο κατοχικό δάνειο, ποιες αποζημιώσεις;».
 
Και έρχονται σήμερα αυτοί που χάρισαν τα 2 δις στην Siemens για να μην τους βγάλει τα «άπλυτα» ο Χριστοφοράκος, επειδή τα «άρπαζαν» από τη Siemens, επειδή τα «άρπαζαν» από τις εταιρείες εξοπλιστικών προγραμμάτων και λένε δήθεν θα διεκδικήσουν έτσι τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Τους απαντάμε ευθέως, εάν έχετε σκοπό να τα διεκδικήσετε, κάντε αυτό που σας είπαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, εγγράψτε τα στον προϋπολογισμό ως απαίτηση των Ελλήνων.
 
Κλείνοντας και επειδή ο λόγος ανήκει σε εσάς, θέλω να τονίσω ιδιαίτερα τα εθνικά μας θέματα, σε αυτά τα θέματα που αφορούν τη Θράκη, που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας, που αφορούν τα ελληνοτουρκικά, που αφορούν την ελληνική ΑΟΖ, τους λέμε, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν «κόκκινες γραμμές» προς όλες τις κατευθύνσεις και η δυνατή ψυχή θα γίνει και δυνατή παρουσία στις επόμενες εκλογές με πλειοψηφικό ρεύμα για εμάς. Λέμε λοιπόν ότι όση δύναμη και αν έχουν, να ξέρουν ότι οι εγγυητές για τα εθνικά θέματα θα είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
Και δεν ανταλλάσουμε τις πάγιες θέσεις μας με κανένα αντάλλαγμα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα κάνουμε πίσω όσον αφορά το όνομα της Μακεδονίας, όπως το ξεπουλά ο σημερινός πρωθυπουργός. Με καμιά «καρέκλα» δεν θα υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από τη Θράκη. Σε καμιά απειλή δεν θα κάνουμε πίσω για την Κύπρο. Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε. Εμείς θα ενώσουμε τους Έλληνες, θα δημιουργήσουμε την νέα μεγάλη δημοκρατική και πατριωτική παράταξη που θα δώσει την ελπίδα, θα δώσει το όνειρο, θα παραδώσει τη χώρα στις νέες και τους νέους, σε εσάς.
 
Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και με δημοκρατικές διαδικασίες προχωράτε για να ανατρέψουμε το χθες. Προχωράμε για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας».
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: