slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στους ανεξάρτητους Έλληνες ο Τ.Τριανταφυλλίδης

Αλήθεια  κ. Τριανταφυλλίδη όλα αυτά που σας ωρίμασαν την σκέψη και αποφασίσατε να ενταχτείτε στο κόμμα του καμένου πότε τα αντιληφτήκατε;
Ενημερώνω τους φίλους συμπατριώτες μου, Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες, ότι αποφάσισα μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη και αφού συνομίλησα με αρκετούς Νησιώτες του Κυκλαδίτικου Συμπλέγματος, την ένταξή μου στο Πολιτικό Κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι τρεις:
Α)Η εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του Προέδρου του Κόμματος κ. Πάνου Καμμένου και η συνεπής του πολιτική τοποθέτηση σε όλα τα θέματα που αφορούν την Πατρίδα μας.

Β)Το πρόγραμμα και οι θέσεις του Κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Συμφωνώ με τις συγκεκριμένες θέσεις και πιστεύω ότι είναι σύγχρονες, λαϊκές και πατριωτικές αλλά και υλοποιήσιμες.

Γ) Το γεγονός ότι το Κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ο μοναδικός φορέας , ο οποίος εγγυάται ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Προσκαλώ κάθε σκεπτόμενο Κυκλαδίτη και Κυκλαδίτισσα να ενταχθεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και με ηγέτη τον Πάνο Καμμένο να αγωνιστούμε για ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην γινει ο καλημεριδης βουλευτης. ο γλιωδεστερος,και γελιοδεστερος παρλαπιπας. καποτε οταν ηταν στον οτε συρου, ηταν πασοκ δουλευε σε πασοκικο καναλι και κολαγε αφισες με πρασινα αλογα.μετα απο μελος της νδ καραφανατικο την πουλησε μαζι με την πατριανακου-εξ ου και το πατριανακος- και πηγε με την πολιτικη ανοιξη και τον σαμαρα. τωρα που τον αγνοησε και καλα εκανε η νδ γυρναει σε ανεξαρτητους ελληνες. καλα ρε πανο δεν σου εχουν πει για την παρτι του; για ρωτα εκει στην συρο. ασε εμεις εδω στην ναξο ξερουμε. καλημεριδης γελιοιδης.
08 Απριλίου, 2013 20:04
Ανώνυμος είπε...

Βρε γελοίε τον Τριαντάφυλλο τον είχε η ΝΔ μέχρι τις τελευταίες εκλογές υπεύθυνο του κυβερνητικού προγράμματος στις Κυκλάδες επειδή ξεχώριζε από όλους τους άλλους γιατί ήταν ο καλλίτερος. Αφού όμως το πρόγραμμα αυτό στις Κυκλάδες αλλά και σε όλη την Ελλάδα δεν εφαρμόζεται αλλά γίνονται τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που τότε όλοι μαζί είχαμε υποσχεθεί και καταγγέλναμε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Καμένο, τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους, πολύ καλά έκανε και μπράβο του που εγκατέλειψε το τραίνο. Το ίδιο έχουμε κάνει και εμείς από καιρό και όλοι οι πατριώτες που δεν θέλουμε να μας κοροϊδεύουν τα κόμματα μες στα μάτια μας.
08 Απριλίου, 2013 21:56
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΧΕ Η Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ
08 Απριλίου, 2013 22:37
Ανώνυμος είπε...

απο πασοκ νδ . απο νδ πολιτικη ανοιξη . απο πολιτικη ανοιξη παλι νδ. απο νδ ανεξαρτητοι ελληνες. αντε βρε και στο κκε. οταν ηταν υποψηφιος βγηκε τελευταιος παρα την πλυση εγκεφαλου απο το ραδιο ''λεγε οτι σου λεω''.
08 Απριλίου, 2013 23:04
Ανώνυμος είπε...

an den ton eklane h nd tora tha mas elege tiw gnostes malakies poy mas elege tosa xronia. ksipnise o kosmakis reeeeee.
08 Απριλίου, 2013 23:11
M....M............ είπε...

για σαου φιλε
09 Απριλίου, 2013 00:32
Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ περίεργος τι θα γίνει όταν ο Βρούτσης αποφασίσει να πάει στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τώρα του κάνετε π...πες αλλά όταν θα φύγει θα τον βρίζετε.
Εξάλλου η ΝΔούλα με βάση τον αρχηγό της θα έπρεπε να λέγεται ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
09 Απριλίου, 2013 08:42
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ. ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΓΑΡΥΦΑΛΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.......................ΟΥΣΤ......................ΟΥΣΤ.............................ΟΥΣΤ......................................
09 Απριλίου, 2013 12:41