slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μπενυ ντρεπεται για τον Άκη... τοσα χρονια δεν ειχε καταλαβει τιποτα και πεφτει απ' τα συννεφα

[Και επειδη καποιοι ΑΕροψεκασμενοι θα πουν: "Αν φταιει ο Μπενυ που καθοταν μαζι του φταιει και ο Σαμαρας που συνεργαζεται μαζι του", να θυμισουμε οτι αφενος ο Σαμαρας ειναι υπευθυνος και τους ελεγχει ωστε να μην μπορουν πλεον να κανουν το πλιατσικο που καναν (ασε που η πλειοψηφια των κλεφτων εχει μετακομισει στον ΣΥΡΙΖΑ) και αφετερου καθεται μαζι τους γιατι η χωρα επρεπε να κυβερνηθει, να βγει απ' το αδιεξοδο και η παρτη τους δεν ηθελαν να κυβερνησουν με προδοτες καθως περιμεναν την εκπληρωση της προφητειας οτι ο Πουτιν θα βρεξει λεφτα και θα καταλαβει την Πολη κ.λπ κ.λπ...
]
Η Ιπποκράτους έχει αποκηρύξει και πολιτικά και ηθικά τον Άκη

«Βλέπουμε τη δίκη του Τσοχατζόπουλου σαν κάθαρση». Δηλαδή, με την ελπίδα ότι έτσι θα πάρει τέλος η ιστορία που ξέσπασε πέρυσι το Πάσχα με τη σύλληψη του πρώην υπουργού Άμυνας στο σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αυτό λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Κύκλοι του κόμματος δηλώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει αποκηρύξει και πολιτικά και ηθικά τον Άκη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο». Και σπεύδουν να τον χαρακτηρίσουν «ντροπή για την παράταξη».

Κανένας ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ δεν αρνείται ότι «η υπόθεση αυτή μας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στις εκλογές». Πόση ζημιά; Κατά την εκτίμηση πρώην υπουργού, ο οποίος πάντως κατάφερε να βγει βουλευτής, «έως και δέκα μονάδες...».

Υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, ο οποίος δεν είναι μεταξύ των κληθέντων, λέει ότι «ο Άκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει». Και εξηγεί ότι η υπόθεση Τσοχατζόπουλου δεν έχει να κάνει με το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να αγοραστούν υποβρύχια• αλλά με το ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πληρώθηκαν μίζες στον πρώην υπουργό Άμυνας και αυτές στη συνέχεια έγιναν ακίνητα μέσω διαφόρων offshore εταιρειών. Δηλαδή, «ο Τσοχατζόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους».

Αυτονόητο είναι - το αναγνωρίζουν και στην Ιπποκράτους - ότι ο Τσοχατζόπουλος προσπαθεί να βάλει το ΠΑΣΟΚ μέσα σε όλη αυτή την ιστορία. «Αν όμως ο Άκης δεν ήταν μόνος του στην κυβέρνηση, έχει βρεθεί εντελώς μόνος ή, εν πάση περιπτώσει, μόνο μαζί με δικούς του ανθρώπους σε ό,τι αφορά τις ροές χρήματος», επισημαίνεται.

Η συμπεριφορά, πάντως, του ίδιου του κατηγορουμένου συνιστά ερωτηματικό. Και τα εξώδικα υποδεικνύουν τις διαθέσεις του. Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι σε αυτή τη φάση; Οχι ιδιαίτερα - εκτός, φυσικά, αν έχει κάτι να προσκομίσει. Γιατί διαφορετικά, όπως λέγεται, «ο Άκης θα είναι βομβιστής αυτοκτονίας χωρίς βόμβα».
Πηγή: tanea.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ότι η ΝΔ σαν κυβέρνηση το 2006 έκλεισε την υπόθεση των εξοπλισμών έγιναν οι εκλογές και παραγράφηκαν τα αδικήματα. Το ίδιο έκανε και το 2009 με το Βατοπέδι, τα ομόλογα, τους κουμπάρους, τη φυγάδευση του Χριστοφοράκου κλπ. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ το 2010 άνοιξε ξανά την υπόθεση, έβαλε το ΣΔΟΕ και τον τσίμπησε και έκανε νόμο για την μη παραγραφή του μαύρου χρήματος βάσει του οποίου είναι σήμερα φυλακή ο Τσοχατζόπουλος. Σε λαμογιές και κουκουλώματα δεν πιάνεστε εσείς οι δεξιοί και βουλώστε το. Μόνο το λαμόγιο τον Άκη βλέπετε τον Παπαγεοργόπουλο με την παρέα του και τόσα άλλα γαλάζια λαμόγια δημάρχους, βουλευτές, νομάρχες κλπ δεν τους βλέπετε; Έχετε στραβομάρα.