slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαφημιστικά γυρίσματα στη Νάξο


Στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής που υλοποιεί ο Δήμος Νάξου και ΜικρώνΚυκλάδων, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, φιλοξένησε τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα ενός Video clip και ενός διαφημιστικού μηνύματος.
Η επίσκεψη του συνεργείου πραγματοποιήθηκε στο  διάστημα 19-22 Απριλίου στο πλαίσιο γυρισμάτων του video clip της νεαρής τραγουδίστριας Demmy υπό τη σκηνοθεσία του Ναξιώτη Γιάννη Παπαδάκου. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για το τηλεοπτικό διαφημιστικό της εταιρείας Carroten. Οι όμορφες παραλίες της Νάξου αποτέλεσαν ιδανικό σκηνικό για τις.......

παραπάνω παραγωγές και θα προβληθούν στο ελληνικό κοινό τους αμέσως επόμενους μήνες.
Μέγα Χορηγοί αποτελέσαν οι :Blue Star Ferries, Zas Travel, Carroten. Η φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου έγινε με την ενεργό στήριξη των επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Νάξο. Tον Δήμο συνέδραμε ο σύλλογος μαζικής εστίασης και τα εστιατόρια Λιόφαγος στην  Μικρή Βίγλα, η ψησταριά Σπιτικό, το Πέτρινο στην Πλάκα, τα ξενοδοχεία Hotel Grota, Princess Hotel, Barbouni Hotel, Nissaki Beach Hotel, Hotel Galini, τα γραφεία ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Moto Power-Κατσώνης, EuropeCar - Γρύλλης, Naxos Vision - Μαυρογιάννης, Naxos Auto Rent - Τσολάκης, τα καταστήματα Μπαξές, Mochito Beach Bar στον Άγιο Προκόπιο, Ocean – Mojo, Greek-sandals Pagonis, το Catering Ραντεβού, η Linda Barratt και το Horse Riding, ο Αγγελής Στέλιος – Ηλεκτρολογικά, ο Μιχάλης Κρητικός – Οικοδομικές Εργασίες, ο Μαθιάσσος Μιχάλης – Ήχο. Επίσης ευχαριστούμε τον Γιάννη Τσολάκη, τον Στέλιο Παγώνη και τον Βαγγέλη Μιχελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: