slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος


Μείζον θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο βουλευτής Σταύρος Κοντονής σε αντίθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Θοδωρή Δρίτσα -τα άλλα δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή που ψήφισαν «ναι»- ψήφισε λευκό στο αίτημα να επανακληθεί για άμεση κατάθεση ο ......πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Και όχι μόνον αυτό, ο κ. Κοντονής απουσίασε από την καθημερινή ενημέρωση που πραγματοποιούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της κάθε συνεδρίασης της επιτροπής στην οποία προσήλθαν η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας.

Οταν μάλιστα ερωτήθηκε από το iefimerida.gr για ποιο λόγο δεν ακολούθησε τη γραμμή του κόμματός του ο κ. Κοντονής είπε:

Η γραμμή του κόμματος είναι ότι επιφυλασσόμεθα να καλέσουμε, αν χρειαστεί στο μέλλον, τον κ. Βενιζέλο για διευκρινήσεις. Δεν ήταν να ξαναέλθει τώρα αμέσως. Προφανώς η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας πείσθηκαν από τα επιχειρήματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής και διαφοροποιήθηκαν από την αρχική γραμμή του κόμματος.

Πηγή: Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/99341#ixzz2PzgQLmUO

Δεν υπάρχουν σχόλια: