slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι υπάλληλοι της Βουλής "επικήρυξαν" τον Άδωνη επειδη τους ειπε οτι ειναι γαιδουρια και πρεπει να παραιτηθουν η να απολυθουν (ΒΙΝΤΕΟ)


"Επικηρυγμένος" είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον "Μικροπολιτικό" των "Νέων". Από τους υπαλλήλους της Βουλής, οι οποίοι φέρονται να έχουν ενοχληθεί υπερβολικά από πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποιες τους ξεβρακωνε κατηγορωντας τους πως αντιπροσωπευουν οτι πιο σαπιο στην Ελλαδα μιας και μολις η κυβερνηση πειραξε τους ....
προκλητικους μισθους τους ετρεξαν στην αγκαλια του Τσιπρα για να διατηρησουν τα προνομια τους.

Χθες στον ΣΚΑΙ ο Αδωνις Γεωργιαδης τους καλεσε αν εχουν τσιπα να παραιτηθουν γιατι ειναι ολοι "προιοντα" ρουσφετιων, ενω προχωρησε ενα βημα παραπερα λεγοντας ότι θα απέλυε όσους διορίστηκαν στο Κοινοβούλιο από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, αλλά στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν κάποιο άλλο κόμμα, υπονοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδη ενω διοριστηκαν με ρουσφετια, ερχονται να μας κανουν και μαθηματα επειδη η κυβερνηση τους μειωσε μισθουλαρες και προνομια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της στήλης των "Νέων" μάλιστα, στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφόρησε σημείωμα το οποίο κατέγραφε τις σχετικές δηλώσεις του βουλευτή Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, και τον έβαζε στο στόχαστρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: