slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σίβυλλα alert! Τι συζητούσε με τους κ.κ. Κοπελούζο, Μελισσανίδη, Τουρκολιά ο super Alex;

Κοιτάζω πίσω μου τρομαγμένη! Μια γυναίκα γύρω στα ογδόντα μου φαίνεται ύποπτη. Τα μαλλιά της μοιάζουν ψεύτικα. Πιστεύω ότι πρόκειται για περούκα. Φοράει μαύρα γυαλιά και κρατάει ομπρέλα με κόκκινα λουλούδια κάτω από τον καυτό ήλιο.
Έχω την αίσθηση ότι θέλει να μου αρπάξει την τσάντα. Το μικρό σακουλάκι στο δεξί της χέρι μοιάζει να έχει μέσα κάτι βαρύ και επικίνδυνο. Πιάνω σφιχτά το χέρι της Εσθήρ. Εκείνη ξεσπάει σε δυνατά γέλια. Γνωρίζει καλά ότι η είδηση για την.... 70χρονη γυναίκα η οποία εισέβαλε με όπλο και περούκα σε κατάστημα του Ξυλοκάστρου, απαιτώντας με ύφος Ντίλιγκερ να της δώσουν τις εισπράξεις με είχε… πανικοβάλει. Τετάρτη 24 Απριλίου. Μια ηλιόλουστη μέρα… Εγώ όμως νόμιζα ότι παρακολουθούσα την ταινία με τίτλο «Η μεγάλη ληστεία του τραίνου από συμμορία grannies».

Eπιχειρηματίες και τραπεζίτες
Μέσα στην πολύβουη πλατεία Συντάγματος. Οι γεροδεμένοι bodyguards κορυφαίων επιχειρηματιών και τραπεζιτών της χώρας με καθησύχασαν… Είχαν συγκεντρωθεί για μια ακόμη φορά στην είσοδο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Οι κύριοι Δημήτρης Κοπελούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης, Θόδωρος Βασιλάκης, Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, Παύλος Κανελλόπουλος, Νίκος Ρεμαντάς βρίσκονταν στο ballroom του ξενοδοχείου. Προσκεκλημένοι σε εκδήλωση του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου. Ομιλητής ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Το dress code
Ο super Alex ντυμένος και πάλι (είχε παραστεί ως γνωστόν πριν από λίγες μέρες σε εκδήλωση της «Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών») με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ανοιχτό στο λαιμό, γοήτευσε δύο ηλικιωμένες Αμερικανίδες. «He is handsome» έλεγαν ενθουσιασμένες. Φαίνεται ότι μετά το ταξίδι του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Η.Π.Α ο γυναικείος πληθυσμός της μακρινής χώρας… κόβει φλέβες για τον κ.Τσίπρα.

Στον ίδιο αστερισμό με τον Ομπάμα
Η Εσθήρ τον βρίσκει χαριτωμένο αλλά κάπως… μικρόσωμο για τα γούστα της. Προτιμάει τους περισσότερο brutal άνδρες. Λέει όμως ότι ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα (όπως και ο Μπάρακ Ομπάμα), θα πετύχει τους στόχους του. Ίδωμεν!

Το θέμα είναι ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση (πιο «πριβέ» από την προηγούμενη), έδωσαν το παρόν ακόμα πιο ισχυροί επιχειρηματίες. Έτοιμοι να ακούσουν αυτά που είχε να τους πει ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Δ. Μελισσανίδης πάντως, ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής του ΟΠΑΠ, έφτασε από τους πρώτους (λίγο μετά τις 13.00) και αναχώρησε πέντε λεπτά μετά τον κ. Τσίπρα. Έδειχνε ικανοποιημένος...

Ο Alex έδειξε χαρούμενος όταν με συνάντησε. Αντίθετα η Ευγενία Μανωλίδου (η οποία έπινε απλά τον καφέ της στο Winter Garden) απέφυγε να με χαιρετήσει. Μμμ! Τι κρίμα! Πρέπει να ομολογήσω ότι η μαέστρος ήταν πολύ χαριτωμένη μέσα στο ροζ μακό μπλουζάκι, το τζιν παντελόνι και τις μπεζ μπαλαρίνες. Έσπευσε ενθουσιασμένη να φιλήσει την κ. Μαρίζα Φασιανού, σύζυγο του γνωστού ζωγράφου και έφυγε γρήγορα…

Η Άντζελα
Αντίθετα η Άντζελα Γκερέκου παρέμεινε στο cafe του hotel. Την παρακολουθούσα με την άκρη του ματιού μου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι πάντα μια πολύ ωραία γυναίκα. Όμορφη και αριστοκρατική. Έστω και αν έκοψε τα πλούσια μακριά μαλλιά της. Επιμένω ότι πρέπει να τα μακρύνει γρήγορα. Είναι υπέροχα με τις χρυσαφένιες ανταύγειες. Η Άντζελα - επειδή γνωρίζω καλά τον χαρακτήρα της - είναι πάνω από όλα το πιο ευγενικό και sweet girl του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με μια φινέτσα που «έφερε» μαζί της από την Ιταλία. Είναι η χώρα που σπούδασε αρχιτεκτονική…

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: