slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταχώρηση Μαζικής Εστίασης στο Site του Δήμου Νάξου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχωράει στην Δημιουργία Ολοκληρωμένης Τουριστικής Διαδικτυακής πύλης ( Τουριστικό Portal)  με εφαρμογή για κινητές συσκευές 3ης γενιάς, μέσω mobile web λύσης.
Μέσα από το πλούσιο  περιεχόμενο αλλά και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, ο Δήμος φιλοδοξεί να......
δημιουργήσει ένα ισχυρό εργαλείο που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην προσέλκυση νέων τουριστικών επισκεπτών στην περιοχή, στην αναβάθμιση της παρεχόμενης πληροφόρησης και εξυπηρέτησής τους και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση των επιχειρήσεων του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και των ευρύτερων ωφελειών της τοπικής κοινωνίας.
Στα πλαίσια αυτά μπορούν  όλοι οι επαγγελματίες της Εστίασης να διαφημιστούν δωρεάν με την καταχώρησή τους στο site του Δήμου που θα ανέβει στο διαδίκτυο πριν την σεζόν. Για το λόγο αυτό μπορούν και πρέπει  όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες της Εστίασης να συμπληρώσουν την φόρμα της επιχείρησης τους* και να την καταθέσουν στα γραφεία του Σωματείου Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία»  καθημερινά 09:30-14:30 ή να αποστείλλουν ηλεκτρονικά την φόρμα συμπληρωμένη  στο naxosfiloxenia@gmail.com.

Για το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος                Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής



*( ηλεκτρονική διεύθυνση αίτησης: http://dl.dropbox.com/u/39929224/%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9C%CE%91%20%CE%9C%CE%91%CE%96%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%20%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%97%CE%A3.docx)
«ΝΑΞΟΣ –  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»  Περιφερειακός Χώρας Νάξου Τ.Κ.: 84300 Νάξος, Κυκλάδων
                                                  Τηλ.: 22850-23011 FAX: 22850-23211
                                                  http://www.naxosisland.gr   e-mail: naxosfiloxenia@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: