slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Χαμός» τη καθαρά Δευτέρα στο Φιλώτι (photos)


Καθαρή Δευτέρα χθες και το Φιλώτι για ακόμα μία φορά έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τους επισκέπτες του που ήρθαν από όλη τη Νάξο για να διασκεδάσουν και να περάσουν εκεί την Καθαρή τους Δευτέρα.


Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» με συνδιοργανωτή τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατάφεραν και έστησαν ένα πλούσιο γλέντι με πολλούς σαρακοστιανούς μεζέδες, παραδοσιακή μουσική με τσαμπούνα, ντουμπάκι, βιολί και λαούτο, το μικρό καρναβάλι που είχε οργανωθεί από μέλη του συλλόγου και φυσικά τους κουδουνάτους οι οποίοι έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο στην χτεσινή μέρα. Ο καιρός βοήθησε και η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά ικανοποιητική (υπολογίζονται περίπου 1700 άτομα). Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.  

Δείτε Φωτογραφίες εδώ.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που το είδατε το παραδοσιακό ρε παιδιά, το καρναβαλι και τα σατυρικά ήταν ντροπή και αίσχος. για του χρόνου θα σας έλεγα να παραμείνετε στα παραδοσιακά έθιμα του χωριού που το έχετε κάνει με επιτυχία προηγούμενες χρονιές.