slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Σύλλογος Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου συμμετέχει στο καρναβάλι της Χώρας


Ο Σύλλογος Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο καρναβάλι της Χώρας Νάξου που θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 .

Όπως και πέρυσι το θέμα της συμμετοχής του Συλλόγου θα αφορά την Κόρωνο και ποιο συγκεκριμένα την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλίσει οριστικά την υπόθεση σμυρίδα Νάξου σε μια εποχή που η ζήτηση της είναι τεράστια .

Αν και το θέμα ακούγεται σαν κηδεία θα είναι καθαρά σατυρικό , ειρωνικό (όπως αρμόζει στους Κορωνιδιάτες & το χιούμορ τους) και φυσικά επίκαιρο .

Η κεντρική συγκέντρωση των ....
συμμετεχόντων θα γίνει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του Συλλόγου ενώ μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε μέχρι και την τελευταία στιγμή την μέρα του καρναβαλιού .

Ο Σύλλογος βάζοντας σαν στόχο τη μεγάλη συμμετοχή των μελών και μη μελών του στην ομάδα του για το καρναβάλι ανακοινώνει πως ο διακοσιοστός (200) που θα δηλώσει συμμετοχή θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη μεγάλης αξίας που θα ανακοινωθεί την Καθαρά Δευτέρα στην Κόρωνο και σίγουρα θα εντυπωσιάσει .

Η ζωή όσο δύσκολη και αν γίνεται θέλει διασκέδαση , τουλάχιστον με απλά πράγματα μπορούμε ακόμα να διασκεδάσουμε και δεν μπορούν να μας τα στερήσουν γι αυτό δηλώστε συμμετοχή με τον Σύλλογο και το σίγουρο είναι πως θα περάσετε καλά .
Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή συμμετοχή του συλλόγου .





Δεν υπάρχουν σχόλια: