slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Kαι... πολιτικός αναλυτής... o Ιάκωβος

Όπως  διαβάσαμε στην σελίδα του στο facebook ο Ιάκωβος Γιακούμης κάθε Πέμπτη 10-12 μαζί  με την Πόπη Αλιμπέρτη,  θα αναλύει και θα σχολιάζει την τοπική και κεντρική πολιτική επικαιρότητα στην Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101.3. Φιλέ Ιάκωβε εμείς εδώ σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΘΑΨΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΠΑΣ ΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΓΑΝΤΑ............ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αλητήριε των 06:59 δεν έχω ούτε προσωπική ούτε ιδεολογική σχέση με τον κ. Γιακουμή δεν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει για πολιτικός, αλλά να λες βρικόλακα έναν νέο άνθρωπο επιστήμονα και αυτοδημιούργητο επιχειρηματία από λαϊκή φτωχοοικογένεια σημαίνει ότι είσαι τουλάχιστο ένα κοπρόσκυλο και ρεμάλι που μόνο με την ανωνυμία σου υπάρχεις. Βάλε λοιπόν σε αυτά που γράφεις τα προσωπικά σου στοιχεία και τότε θα σου απαντήσω και εγώ επώνυμα για να δούμε εσύ τι είσαι και θα δεις ότι δεν έχω σχέση με τον αξιόλογο αυτόν άνθρωπο. Δεν το κάνεις γιατί είσαι συκοφάντης, δειλός και φασίστας.