slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

H Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ για την πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων

Οι μάσκες έπεσαν!
Οι μάσκες έπεσαν! Η πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Κοινοβούλιο και κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον κυπριακό λαό και ζητήματα λειτουργίας του κοινοβουλίου, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, αφού δε διστάζει να συνεργαστεί και με εθνικιστές. Υλοποιείται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση από τη «λαϊκή δεξιά» μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το «νέο» ΠΑΣΟΚ βήμα το βήμα διαμορφώνεται. Άραγε τι είδους διαπραγμάτευση λένε στον κυπριακό λαό να κάνει; Μήπως τύπου «σχεδίου Ανάν», που ο .......
ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του; Ή συνεργασία με τον «αντιιμπεριαλιστή» Πούτιν; Με πιο απλά λόγια λένε στον κυπριακό και στον ελληνικό λαό να επιλέξουν με ποιο τρόπο και ποιοι ιμπεριαλιστές θα τον στραγγαλίσουν!!!
Ο ελληνικός λαός, ο κυπριακός λαός και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης μπορούν και πρέπει να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις. Να απορρίψουν τους εκβιασμούς του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ. Να μη στοιχηθούν πίσω από κανέναν ιμπεριαλιστή. Να βαδίσουν το δρόμο της αποδέσμευσης από την ΕΕ και τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.
Νάξος, 22-3-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έπεσαν οι μάσκες των παληκαριών όπως γράφετε καθάρματα. Απλώς αντάλλαξαν τις μάσκες τους. Ο Τσίπρας έβαλε τη μάσκα του δεξιόστροφου εθνικιστή και ο Kαμμένος του αριστερόστροφου διεθνιστή. Αυτοί οι νέοι μας είναι το πιο σύγχρονο, αγωνιστικό και επαναστατικό πολιτικό ντουέτο και ενωμένοι θα κάνουν πέρα τους πουλημένους και θα στείλουν στη κραμάλα όλα τα μνημονιακά λαμόγια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε στην Ελλάδα και την Κύπρο. ΑΕΡΑ !!!