slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα στο ίδρυμα Καραμανλή

Λαφαζάνης και Μητρόπουλος στα... μαχαίρια με τον Αλέξη
Ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να μην μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.



Πρόκειται για την εκδήλωση με αφορμή τα 15 χρόνια από το θάνατό του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα έχει ως θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Τότε και τώρα- Δημοκρατία, οικονομία, πολιτισμός και Ευρώπη».

Οι κύριοι Λαφαζάνης και Μητρόπουλος μαζί με άλλους 9 που συντάχθηκαν με την άποψή τους ζήτησαν από τον κ. Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews, να μην μιλήσει χαρακτηρίζοντας «λάθος στρατηγικής να μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο κάδρο με τη Ν.Δ. και να την διαχωρίζει σε καλή και κακή.»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απέρριψε τις αιτιάσεις με «στρατηγική προσέλκυσης καραμανλικών ψηφοφόρων» και στόχο «να γίνει αποδεκτός πλέον από αστικά κοινωνικά στρώματα».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: