slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάλι ψέμματα ο Τσίπρας: Έξω παγώνει τους μισθούς... μέσα τους επαναφέρει! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έξω ο Τσίπρας παγώνει τους μισθούς στα επίπεδα που έχουν πέσει και επαναφέρει τον κατώτατο μισθό:




Μέσα τους επαναφέρει όλους στα επίπεδα του 2009... με ένα νόμο και ένα άρθρο



Διαλέξτε και πάρτε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο την επερχομενη κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι εξαθλιωμενοι πλεον ελληνες το πρωτο πραγμα που θα απαιτησουν ειναι μια συντομη δικη για ολους τους προδοτες και ψευτες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα και οδηγησαν την πατριδα σε αυτο το χαλι, με παιδια πεινασμενα ανθρωπους να αυτοκτονουν, κολλητους να κονομανε εις βαρος μας ,ξεπουλημα ενεργειακου πλουτου και τοσα αλλα που απο οτι ακουω μπορει και να ειναι κακουργηματα, ολαος σιγουρα θα απαιτησει την παραδειγματικη τιμωρια ακομα και οσων τους στηριξαν για να μας φερουν στην εξαθλιωση.Φυσικα αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους στειλει ολους αυτους εκει που πρεπει τοτε αλλοιμονο τους ,αλλα τα ψεματα τελειωσαν το ξερει πολυ καλα ο τσιπρας ,και απο οτι φαινεται ο κομανετσης και τα αλλα συνεταιρακια δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα και τους περιμενουν εκπληξεις ,ηδη δεν μπορουν να σταθουν ουτε σε τηλεοπτικα πανελ με δικους τους δημοσιογραφους και στημενες ερωτοαπαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΖΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ταλαίπορε των 08:52 πρέπει να ξέρεις ότι το μυαλό των ανθρώπων με διανοητική υστέρηση, όπως του δικού σου που δείχνει τουλάχιστο πολιτική υστέρηση, ακολουθεί τις αισθήσεις και δεν τις κατευθύνει. Για το λόγο αυτό και εσένα το μυαλό σου ακολούθησε το χέρι σου που έγραψε τον Τσίπρα με τ μικρό δηλαδή τσίπρα. Στην τοπική λοιπόν διάλεκτο της Νάξου λένε «ο άνθρωπος αυτός δεν έχει τσίπρα» δηλαδή δεν έχει τσίπα, που σημαίνει «ο άνθρωπος που μας κοροϊδεύει πρώτα και μετά κάνει ότι δε συμβαίνει τίποτα». Αυτό λοιπόν θα συμβεί και με τον τσιπράκο που δεν έχει τσίπα και μην έχεις αυταπάτες γιατί με το πάθος που βγάζεις με τα γραφόμενα σου ή θα τον κρεμάσεις ή θα κρεμαστείς αν δεχτεί να πάρει την εξουσία για να κυβερνήσει. Για μένα αμαν και πότε έτσι για να σταματήσουν τα παραμύθια, οι ψευτιές και οι τσάπα μαγκιές. Και άλλοι τα έκαναν αυτά αλλά προσγειώθηκαν με κολοτούμπα ανάσκελα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 12.30 σε ποιό χωριό της Νάξου λένε τσίπρα και εννοούν τσίπα; Είσαι αγράμματος, ανιστόρητος ΚΑΙ φασιστάκος! Ο 8.52 δε σε έβρισε ούτε ανφέρθηκε στη βλακεία που σε δέρνει άθλιο κομματόσκυλο

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Προδότες, ξεπουλητάρια και προαγωγοί της μάνας σας και της ανήλικης αδελφής σας των 10:32 και 12:30 η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ θα έλθει και τότε η απόληξη του ορθού σας θα συσπασθεί όσο δεν φαντάζεστε προτού καταλήξει σε μη αναστρέψιμη διαστολή. Οι αντιδράσεις και οι δράσεις τότε δεν θα έχουν προηγούμενο . Αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ θα πληρώσουν ακριβά την προδοσία. Τα ελικόπτερα έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων και γι΄αυτό προμηθευτείτε τα εργαλεία για χαρακίρι.