slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο

Το παρακάτω κείμενο είναι σχόλια αναγνωστών που μας ήρθαν  στο και στο  naxios.blogspot.com@gmail.com
Ο λαϊκισμός στη χείριστη μορφή του αποτελεί τον βασιλιά καρνάβαλο των ημερών. Από τον πρώην πρωθυπουργό που χαραχτηρίζει μάγκες τους Κύπριους, κάτι που δεν ήταν ο ίδιος όταν έπρεπε και καταντήσαμε εκεί που είμαστε σήμερα, έως αυτούς που έπεσαν να φάνε ζωντανό ένα 20χρόνο παιδί που γνωρίζει από πολιτική τόσα όσα και ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός. Πανηγυρίζουμε το όχι των Κυπρίων, όταν ούτε οι ίδιοι ξέρουν την επόμενη μέρα, όταν δεν υπάρχει και από τους ίδιους προτεινόμενη ελάχιστη εναλλακτική πρόταση, όταν βαδίζουν στο αύριο χωρίς κανένα μπούσουλα. Πανηγυρίζουν οι λαίκιστές το τρανό ΟΧΙ αποκρύπτοντας από το κόσμο, ότι το μεν κούρεμα των.....
καταθέσεων επιφέρει 10% μείωση των καταθέσεων (κλοπή αν θέλετε ), ενώ μια πιθανοτατη πλέον χρεοκοπία των τραπεζών ανεβάζει το ποσοσστό απώλειας στο 70%. Και εν πάση περιπτώσει ο κάθε αδαής, βγαίνει και πανηγυρίζει για μια απόφαση που ουδείς γνωρίζει ή προτείνει την άλλη λύση. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος στο παρελθόν ( Πρώτος ήταν ο τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και όχι ο Γλέζος ) είχε προτείνει το κούρεμα των καταθέσεων ως λύση στο κάθε πρόβλημα χρέους και της χώρας μας, βγαίνει σήμερα τιμητής της απόφασης. Ο Λαίκισμός και ο καιροσκοπισμός σ΄όλο του το μεγαλείο !!!! Μπράβο σας. Σώσατε τις μαύρες καταθέσεσεις των Ρώσων μεγιστάνων που αποκτήθηκαν κλέβοντας τον έξαθλιωμένο Ρώσικο λαό. Μπράβο σας Αριστεροί της δεκάρας. Αριστεροί του λαίκισμού και της ευκαιρίας. Μπράβο σας !!!!!
Η πραγματική αντιμνημονιακή αριστερά, η αριστερά της ευθύνης και της προάσπισης των πραγματικών συμφερόντων του λαού που στενάζει θα έπρεπε σήμερα και στην Κύπρο και στην Ελλάδα να βγεί με μία και μόνη πρόταση για τη λύση του προβλήματος του χρέους : Κούρεμα των καταθέσεων όσων έχουν σήμερα στις τράπεζες ή σε ακίνητη περιουσία πάνω από 200.000 ευρώ. Να πληρώσουν δηαδή μόνο αυτοί που κατέχουν νόμιμα ή παράνομα κεφάλαια και όχι ο φτωχός λαός. Παράλληλα να προτείνει πολιτικές σε θεσμικό επίπεδο που δεν θα επέτρεπαν στο μέλλον δημιουργία αναλόγων προβλημάτων. Αυτό δηλαδή που έλειψε και στην Ελλάδα με τα οριζόντια μέτρα. Που είναι αυτές οι προτάσεις ; Που είναι η Αριστερά της ευθύνης που στέκεται πάνω από τον καιροσκοπισμό και τα νούμερα των δημοσκοπίσεων ; Που είναι η Αριστερά του ριζοσπαστισμού και της προάσπισης των λαίκών συμφερόντων ; ΥΓ. Δεν ψήφισα ποτέ ΚΚΕ. Ούτε και πρόκειται να ψηφίσω γιατί θεωρώ πως στον 21ο αιώνα δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να γίνουμε Κούβα ή Αλβανία του Χότζα. Όμως δεν μπορώ να μη παραδεχτώ πως είναι οι μόνοι που έχουν ΑΛΛΗ έστω και αποριπταία πρόταση σήμερα. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς λαίκίζουν ελπίζοντας στη συλλογή ψήφων και μόνο. Κατακαημένη Αριστερά της Ευθύνης !!!! Που σε έχουν καταντήσει οι πολιτικάντηδες με αριστερή φρασεολογία και δεξιά πρακτική !!!! Κατακαημένη Ελλάδα !!! Κατακαημένε εξαθλιωμένε λαέ που τρως και σήμερα κουτόχορτο κι απ΄αυτούς που θα ΄πρεπε να ναι στη πρωτοπορία της ευθύνης και όχι του φτηνού ψηφοσυλλεκτικού λαίκισμού !!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω και ερωτώ τους ψευδοαριστερούς του ΣΥΡΙΖA που ταυτίζονται απόλυτα στο θέμα αυτό με τους φασίστες του Καμένου και του Μιχαλολιάκου τελικά με ποιους είναι με τη Ρώσικη μαφία ή με τη φτωχολογιά που δεν έχει ούτε ένα ευρω στις τράπεζες. Ας βάλουν λοιπόν πλαφόν πάνω από 20.000 και να επιβαρυνθούν τη διαφορά οι μεγαλοκαταθέτες. Δεν το κάνουν γιατί στηρίζουν το κεφάλαιο, τους τραπεζίτες και το μαύρο αφορολόγητο χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνετε στο Πολεμικό Μουσείο γουρούνια, προσκυνημένοι και εαυτούληδες και γονατίστε μπροστά στα τηλεγραφήματα των Μαρία Σταυροπούλου από τα Τρόπαια Γορτυνίας (με ημερομηνία 25 Δεκ 1940) και Ελένης Ιωαννίδη από την Κυπαρισσία (με ημερομηνία 2 Φεβ 1941). Αν έχετε φιλότιμο θα αυτοκτονήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι δύο ήταν στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Εσύ ;

Ανώνυμος είπε...

Σε φορολόγηση ( τώρα το λένε κούρεμα ) των μεγαλοκαταθετών αναφέρεται ο αρθρογράφος. Όπως ακριβώς τα λεγε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ κάποτε. Τώρα τα είπε και ο Γλέζος. Το ποιος αλλάζει τακτική λόγω ψηφοθηρίας είναι εύλογο και πασιφανές. Το μοναδικό αντεπιχείρημα που μπορεί να υπάρξει σ΄αυτό είναι ότι το λένε και οι Γερμανοί είναι δεν είναι σωστό. Ε αφού το λένε κι οι Γερμανοί σήμερα εμείς πρέπει να μαστε κόντρα έστω κι αν είναι σωστό. Αυτό θα πει σύγχρονη σοβαρή και κυβερνώσα ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην Ελλάδα. Φυσικά καμμία σχεση με τις αγωνίστριες που αναφερονται παραπάνω. Αυτές ανήκαν στην άλλη ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια που λες εσύ σαχλαμάρα των 14:54 λέει και η Χρυσή Αυγή των Γερμανοτσολιάδων. Δεν έχετε καμιά διαφορά. Ποιος θα προστατέψει τη φτωχολογιά της Κύπρου που θα πεινάσει για να μείνουν χορτάτοι οι επιχειρηματίες που θα τα πάνε στο εξωτερικό και οι μεγαλοκαταθέτες του βρώμικου χρήματος Ρώσοι. Κάνανε τα κόμματα της Κύπρου την ψευτομαγκιά τους όμως τελικά θα υποχωρήσουν με χειρότερους όρους αλλά το κακό θα έχει γίνει. Αυτό είναι το δράμα μιας Χώρας στην οποία υπερισχύουν οι λαϊκιστές, οι ψευτοεπαναστάτες και τα βρώμικα οικονομικά συμφέροντα. Αν ο κίνδυνος και το ρίσκο που παίρνεις για να κρατήσεις το γόητρο σου έχει επιπτώσεις μόνο σε εσένα και την οικογένεια σου τότε είσαι ήρωας όπως το παράδειγμα των Σταυροπούλου και Ιωαννίδη, αν όμως αυτό έχει επιπτώσεις στη φτωχολογιά τότε είσαι προδότης και επίορκος της εμπιστοσύνης που σου έδωσε ο λαός που σε ψήφισε για να τον προστατέψεις. Αν είναι να σωθεί ο λαός ας ταπεινωθεί ο πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω και γω κάτι στο διάλογο σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα είναι αντίθετος με τη μείωση του εταιρικού φόρου ( 25 % ) προτείνοντας μάλιστα στην αύξηση του επιδιώκοντας την περαιτέρω φορολόγηση του κεφαλαίου. Σωστό από την δική του ιδεολογική πλευρά. Συνεπές. Στην Κύπρο όμως στηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση ( εταιρικός φόρος 10% ) που έχει μαζέψει όλο το μαυρο χρήμα της ευρώπης και το ξεπλένει κανονικά εις βάρος των υπολοίπων οικονομιών και τελικά των λαών. Δύο μέτρα και δύο σταθμά αρκεί να εξυπηρετείται ο σκοπός της ψηφοθηρίας που περιγράφουνψεύστοχα οι απο πάνω. Το τραγικό παράδειγμα της Κύπρου σήμερα που ως εναλλακτική πρόταση σήμερα έχει μόνο το ξεπούλημα της στο μαύρο ρώσικο κεφάλαιο, ελπίζουμε να βάλει μυαλό και στους ντόπιους Ελληναράδες που το μόνο που βρήκαν να πουν είναι για το ¨ηρωικό¨ ΟΧΙ των Κυπρίων χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες ( Καμμένος, Τσίπρας, Χρυσή Αυγή )

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια της γελοιότητας των ΣΥΡΙΖΑίων είναι το γεγονός ότι καταγγέλλεται ο Στουρνάρας με πρόταση μομφής γιατί ψήφισε στο Eurogroup αυτό που ψήφισε ο ίδιος ο πρόεδρος της Κύπρου. Γιατί αλήθεια δεν κάνουν καταγγελία και κατά του Αναστασιάδη και του προηγούμενου του Χριστόφια που ενέκριναν την πρόταση αυτή; Αλήθεια για τόσο άμυαλους και κάφρους περνούν τους ψηφοφόρους τους; Για όνομα του Θεού τι κουμάσια είναι οι άνθρωποι αυτοί. Έχουν ξεπεράσει σε ανοησίες και λαϊκισμό το Μηχαλολιάκο και τον Καμένο.

Ανώνυμος είπε...

Υποκρισίας συνέχεια Νο 2 Αφού μου κάνατε την .... τιμή να κάνετε ανάρτηση το σχόλιο μου χθες, τώρα θα με ανεχθείτε και για τη συνέχεια του. Δεν φταίω εδώ. Εσείς και οι εξελίξεις :
1) Χθες αποκαλύφθηκε και φυσικά δεν διαψεύσθηκ ότι το κόυρεμα των καταθέσεων στη Κύπρο είχε συμφωνηθεί και μάλιστα εγγράφως από τον Νοέμβριο του 2012 από τον τότε Κύπριο Πρόεδρο του αδελφού με τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΕΛ Χριστόφια.
2) Κατέπεσε πλήρως και αμετακλείτως ο τεράστιος μύθος της Ρώσικης ... ορθόδοξης ... αδελφής αρκούδας. Η Ρωσία ζητεί τον πλήρη εξευτελισμό και ξεπούλημα της Κύπρου ( φυσικό αέριο, πετρέλαια, λιμάνια, αεροδρόμια και ... μία τράπεζα για επιδόρπιο ) για να σκεφτέι αν θα δόσει ένα νέο δάνειο στη μεγαλόνησο. Ακόμα ακόμα αρνούνται και την επιμήκυνση του ήδη δοθέντος από πέρυσι δανείου, το οποίο έχει δοθεί με επιτόκιο 4,5% τη στιγμή οι ... ξεφτιλισμένοι .... ανθρωποφάγοι ευρωπαίοι δανείζουν την Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια με επιτόκιο 2,5%.
3) Να μου το θυμηθείτε. Όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός γενικώς, κάποιοι επαναστάτες της πλάκας δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Ακόμα και ο Γιωργάκης κινδυνεύει να ... δικαιωθεί. Οταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός.

Ανώνυμος είπε...

Υστερόγραφο : Μετά τους λεονταρισμούς στη Κύπρο και εδώ ήρθε η ώρα της σοβαρότητας ( στη Κύπρο, όχι εδώ). Με άλλη ονομασία ( πλάνο b, c d κλπ ) ίσως και σήμερα περνάει το κούρεμα απ΄τη κυπριακή βουλή. Ήδη η ζημιά που προκάλεσαν οι ¨΄ηρωες¨ είναι τεράστια και δύσκολα ανατρέψιμη. Αυτό που θα προσπαθήσουν πλέον να αποφύγουν είναι η πλήρης κατάρρευση.

Ανώνυμος είπε...

Με τα επιχειρήματα σας οι παραπάνω και ιδιαίτερα ο 08:54 και με τις δραματικές εξελίξεις στη Κύπρο όχι απλώς κινδυνεύει να δικαιωθεί ο Γιωργάκης, (Γιωργάρας πια) αλλά αποθεώνεται και δικαιώνεται και συνακόλουθα o κύριος υπεύθυνος της κρίσης Χριστόφιας εξομοιώνεται με τον Καραμανλή και ο κολοτούμπας Αναστασιάδης με τον Σαμαρά. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα. Το δυστύχημα για εμάς εδώ είναι ότι οι Κύπριοι πολιτικοί μπορούν να συνεννοηθούν και να καταλήξουν σε κάποια λιγότερο καταστροφική λύση ενώ εδώ πάντα οι αντιπολιτευόμενοι προσβλέπουν στην καταστροφή για να μαζέψουν ψηφάκια με εξαίρεση το ΚΚΕ που έχει ξεκάθαρες θέσεις για έξοδο από το Ευρω..