slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξώδικο Κωτούλα εναντίον <<Αυγής>> - Και τώρα μάγκες;

Εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση, απέστειλλε ο Ι. Κωτούλας στην Εφημερίδα «Αυγή», ζητώντας μεταξύ άλλων – ως έχει δικαίωμα – τη δημοσίευσή της σε ανάλογη θέση με το προσβλητικό δημοσίευμα που τον έθιγε προσωπικά. Για να δούμε «μάγκες, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας»; Θα το πράξεττε; Και εκτός από τα απίδια, για να δούμε και τα καρύδια…

Θα τα βρείτε να ζητήσετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ;

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ




του Ιωάννη Κωτούλα του Επαμεινώνδα, ιστορικού













ΚΑΤΑ




του Νίκου Φίλη Διευθυντή της Εφημερίδας ¨Η ΑΥΓΗ¨

Αγίου Κωνσταντίνου 12 104 31 Αθήνα




Κύριε Διευθυντά,




Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στην έγκριτη εφημερίδα σας ¨Η ΑΥΓΗ¨ με τίτλο «Ένας υμνητής του Χίτλερ, σύμβουλος της κυβέρνησης για την ιθαγένεια» (σελίδα 9), παρουσιάζομαι ως φιλοναζιστής – υμνητής του Χίτλερ. Για να στηρίξει ο συντάκτης του δημοσιεύματος τον ισχυρισμό του αυτόν, παραθέτει απόσπασμα από το βιβλίο μου με τίτλο «Η άνοδος του Γ΄ Ράιχ».




Η καταγραφή της Ιστορίας και η παράθεση ιστορικών γεγονότων αλλά και απόψεων άλλων ιστορικών, από έναν αντικειμενικό ερευνητή της Ιστορίας, όπως φιλοδοξώ να είμαι, ούτε υποκειμενικοποιείται ούτε λογοκρίνεται.




Ο συντάκτης σας, κατά παραβίαση κάθε έννοιας δεοντολογικής δημοσιογραφίας αποκρύπτοντας ή αγνοώντας τις αντιρατσιστικές δημόσιες τοποθετήσεις μου και τη συνεργασία μου με τους μετανάστες, παρουσίασε στο δημοσίευμά του την εντός εισαγωγικών άποψη του διακεκριμένου αντιναζιστή στοχαστή Jacques Ellul, ως δικό μου στοχασμό, με προφανή σκοπό να μειώσει το επιστημονικό μου έργο και να πλήξει την τιμή και την υπόληψή μου. Η πλαστογραφία αυταπόδεικτη.




Αλήθεια, πως και μου χαρίσθηκε και δεν με παρουσίασε και ως Σταλινικό, αφού στο άλλο ιστορικό μου βιβλίο με τίτλο «Στάλιν : Ο αρχιτέκτονας της Σοβιετικής Ένωσης» αναφέρομαι στις δομικές επιτυχίες και την ισχυρή προσωπικότητα του Στάλιν:!!!




Κύριε Διευθυντά,

Ζητώ με την παρούσα δήλωση – διαμαρτυρία μου να προβείτε, όπως έχετε υποχρέωση κατά τον νόμο, στην δημοσίευση της παρούσης δήλωσης στην εφημερίδα σας στην ίδια θέση και με τα ίδια τυπογραφικά στοιχεία, επιφυλασσόμενος δε να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου και να κινηθώ αστικά και ποινικά για την προσβολή της προσωπικότητάς μου.




Ο Διαμαρτυρόμενος – Δηλών




Ιωάννης Κωτούλας




http://www.rightnews.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία μιας και συζητάτε για τους "προοδευτικούς" ΣΙΡΙΖΑίους δημοσιογράφους τύπου Μπαξεβάνη κλπ και βουλευτές τύπου Νάσου Αθανασίου κλπ, θα ασχοληθεί κάποιος με το παρελθόν τους; Ο Νάσος λοιπόν επί Χούντας και μετά ήταν δημοσιογράφος της στρατοκρατούμενης ΥΕΝΕΔ και υπεύθυνος στις εκπομπές των Ενόπλων Δυνάμεων όπου προβαλλόταν το πιο σκληρό πρόσωπο της στρατοκρατίας. Τότε που άλλοι δημοσιογράφοι του αστικού τύπου πήγαιναν φυλακή από τη λογοκρισία. Ψάξτε και βρείτε εκπομπές του παρελθόντος για να δείτε τον δημοσιογραφικό βίο και πολιτεία των σημερινών ψευδο-επαναστατών και αντιμνημονιακών γλυφοκολάδων.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και όσο λιγότερο εκτίθεστε τόσο καλύτερο για εσάς. Για ποια χούντα μιλάτε ρε όρνεα; Υπάρχει χειρότερη χούντα από αυτή που ζούμε σήμερα των Κομανέτση-Χοίρου-Κουνέλη;