slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Ο τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια


Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην Κύπρο εξαπέλυσε η ΝΔ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Συγγρού, τονίζεται ότι «ο τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια: Κάνει ο,τιδήποτε προκειμένου να εκμεταλλευτεί ο,τιδήποτε:

Αφού εξάντλησε την δημαγωγία του πάνω στην κρίση της Ελλάδας, τώρα κερδοσκοπεί πάνω στη δοκιμασία και της Κύπρου!».

«Δεν μας λέει καν τι προτείνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού τώρα καταγγέλλει όσα πριν υποστήριζε! Αυτή πλέον είναι η μόνη χρησιμότητά του: Να μας δείχνει πόσο καταστροφική είναι η πολιτική του ανευθυνότητα...», τονίζει η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάει, ότι αυτά που σήμερα καταγγέλλει ως καταστροφή της Κύπρου – τη φορολόγηση καταθέσεων – τα δικά του στελέχη τα πρότειναν με φανατισμό να συμβούν στην Ελλάδα!

Και μάλιστα για όσους έχουν «εισόδημα ή καταθέσεις άνω των 20 χιλιάδων ευρώ»! Αυτά έλεγε πριν λίγους μήνες...

Το ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θυμούνται όλοι οι Έλληνες...

Αυτό ακριβώς αποφύγαμε να συμβεί στην Ελλάδα μετά τις εκλογές! Και τώρα που συνέβη στην Κύπρο ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι διαμαρτύρεται...

Ζητάει ακόμα να συνεδριάσει εκτάκτως η Ελληνική Βουλή για την Κυπριακή κρίση, πριν ακόμα αποφασίσει η Βουλή της Κύπρου!

Να συνεδριάσει η Ελληνική Βουλή για να αποφασίσει τι ακριβώς; Να παρέμβει στα εσωτερικά της Κύπρου; Ή να αποσταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, όταν όλες οι χώρες ανησυχούν για τις επιπτώσεις της κρίσης;

Ο τυχοδιωκτισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια: Κάνει ο,τιδήποτε προκειμένου να εκμεταλλευτεί ο,τιδήποτε: Αφού εξάντλησε την δημαγωγία του πάνω στην κρίση της Ελλάδας, τώρα κερδοσκοπεί πάνω στη δοκιμασία και της Κύπρου!

Και δεν μας λέει καν τι προτείνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού τώρα καταγγέλλει όσα πριν υποστήριζε! Αυτή πλέον είναι η μόνη χρησιμότητά του: Να μας δείχνει πόσο καταστροφική είναι η πολιτική του ανευθυνότητα...».



ΣΥΡΙΖΑ: Να απολογηθεί η ΝΔ για την Κύπρο

tsipras-aleksis-660_37
Σε ανταπάντηση προέβη ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από την ανακοίνωση της Συγγρού για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις εξελίξεις στην Κύπρο, την οποία χαρακτηρίζει «τυχοδιωκτική». Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η ΝΔ πρέπει να ντρέπεται για την αντιλαϊκή πολιτική του σε βάρος του ελληνικού λαού και επίσης ότι πρέπει να απολογηθεί για την συμφωνία της στο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΝΔ οφείλει να μάθει να διαβάζει, να μη διαστρεβλώνει και κυρίως πρέπει να ντρέπεται για την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει σε βάρος του Ελληνικού λαού. Οφείλει επίσης να απολογηθεί για τη συμφωνία της  στην εγκληματική απόφαση του Εurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο.
Έχει λόγους λοιπόν η κυβέρνηση να αποφεύγει τη συζήτηση εντός του Κοινοβουλίου και να κρύβεται από τον Ελληνικό λαό. Το ψέμα όμως και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ο ελληνικός λαός πλέον τους γνωρίζει καλά».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελοίοι οι μεν και οι δε. Δεν λένε στο λαό την αλήθεια και παίζουν με επικοινωνιακά παιχνίδια. Η ΝΔ πρέπει να βγάλει μουγκαμάρα γιατί έκανε τα ίδια προεκλογικά που έκανε και στην Κύπρο το αδελφό της κόμμα του Αναστασιάδη. Άλλα προεκλογικά άλλα μετεκλογικά. Ο Αναστασιάδης είναι σύμφωνος με την ιδεολογία του. Θέλει να προστατέψει τις τράπεζες και τους μεγαλοκαταθέτες και γιαυτό κάνει κούρεμα από το πρώτο ευρω. Εκείνο όμως που εξοργίζει περισσότερο είναι η αλλοπρόσαλλη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μια παρουσιάζεται εναντίον του τραπεζικού κατεστημένου και των μεγαλοεπιχειρηματιών που πρέπει να φορολογηθούν παραπάνω στην Ελλάδα και αλλού και από την άλλη αγανακτεί γιατί θα πάθουν ζημιά οι τράπεζες και οι τραπεζίτες όπως και οι μεγαλοκαταθέτες του μαύρου χρήματος Ρώσοι. Ας προτείνουν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εδώ στην Ελλάδα δήθεν φιλολαϊκοί και αντιμνημονιακοί λαϊκιστές να μην αγγιχτούν οι μικροκαταθέτες κάτω των 20.000 που είναι καταθέτες ο φτωχός λαός. Να προτείνουν να πληρώσουν κλιμακωτά οι πάνω από 20.000 καταθέτες για να μαζευτούν τα 5.8 δις. Όμως δεν το κάνουν γιατί στην ουσία ΔΕΝ θέλουν να πάθουν ζημιά οι τράπεζες, οι τραπεζίτες και οι μεγαλοκαταθέτες του μαύρου χρήματος και οι επιχειρηματίες. Υποκρισία, ψευτιά και ελεεινότητα. Κάνετε βρε λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι αυτή την πρόταση να σας πω μπράβο και να έρθω μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει τήν ανάγκη από ερπετά που χρόνια σερνόντουσαν στο εδαφος σάν καί του λόγου σου ειστε καμμένα χαρτιά δεν σας εχει ανάγκη η κοινωνία ,μας βουλιάξατε και ειστε καταδικάσμενοι στην συνείδηση του κόσμου .Ο ΣΥΡΙΖΑ που σε λίγο καιρό θα κληθεί να κυβερνήσει σας προκαλεί πανικό και φόβο για τα πεπραγμένα σας, για τά οποία καί θα λογοδοτήσετε

Ανώνυμος είπε...

14:54 είσαι τόόόόόόόόόόόόόσο Μ Α Λ Α Κ Α Σ.