slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος

athanasios nakos

Ο Αθανάσιος Νάκος, β' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κατέληξε μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο από την περασμένη Τετάρτη. Ο  Νάκος είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς διπλού μπάι-πας, όμως λίγες ημέρες μετά παρουσίασε μετεγχειρητική λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία, ο Αθανάσιος Νάκος κατέληξε από αναπνευστική ανεπάρκεια. Το ανακοινωθέν αναφέρει: «O Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Αθανάσιος Νάκος κατέληξε σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ από αναπνευστική ανεπάρκεια».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι καταρες του ελληνικου λαου αρχισαν να πιανουν τοπο

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ενας ενας να παίρνετε σειρά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να δείτε τη γλύκα

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινό υποκείμενο παραπάνω που πρέπει να είσαι ένας αφού δεύτερος σαν και εσένα τόσο βρωμιάρεις δεν υπάρχει. Εγώ δεν είμαι Ν.Δ είμαι ανένταχτος στο χώρο της κεντροαριστεράς και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ακόμη και αν είσαι φασίστας, αντεξουσιαστής ή και αναρχικός θα είχες μέσα σου τέτοια παλιανθρωπιά. Αν σε χαρακτηρίσω ζώο πιστεύω ότι οι λύκοι και οι ύαινες αν μπορούσαν να εκφραστούν θα ένοιωθαν πολύ άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

την μαλακια πολλοι αγαπησαν το μαλακα ΟΥΔΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε 17:25 με το ένας-ένας θα πάρει 300 ημέρες. Σε πειράζει για δύο-δύο που θα πάρει 150; Όσο για σένα 22:19 μάλλον Βέλγος θα είσαι γιατί για Έλληνας θα είχες προταθεί για Νόμπελ Μαλακίας και θα σε ξέραμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΛΕ ΤΩΝ 22:41 ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΕΝΑ