slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπλόκο" ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ σπουδαστών σε Τζαβάρα έξω από την ΟΡΤ

Κινητοποίηση σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου έξω από το στούντιο της ΟΡΤ, όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ Κ. Τζαβάρας.
Έξω από τα στούντιο της ΟΡΤ αλλά και μέσα στο χώρο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ μετά από συνεννόηση στο χώρο των γραφείων εισήλθε ομάδα σπουδαστών που ζήτησε να μιλήσει με τον κ. Τζαβάρα.

Νεότερη ενημέρωση 22:35

Πέρα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, που βρέθηκαν να στηρίξουν την κινητοποίηση των σπουδαστών στο χώρο έφτασαν και εκπρόσωποι των εργολάβων δακοκτονίας που επίσης πρόσφατα εξέφρασαν την απογοήτευση τους για τις δεσμεύσεις που έλαβαν και δεν τηρήθηκαν.

Νεότερη ενημέρωση 23:18

Μετά από δύο ώρες αποκλεισμού του κ. Τζαβάρα από τους σπουδαστές έξω από τα στούντιο της ΟΡΤ η αστυνομία αναζητά τρόπους ώστε να φυγαδεύσει τον υπουργό και ήδη έχει φτάσει ολιγομελής ομάδα ΜΑΤ.
Ελεύθερος Τύπος
Σε λίγο περισσότερα...

Πηγή: ilialive.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μαγγαλι που ανψατε για να μας καψετε δειχνει σιγα σιγα να σβηνει αφου πρωτα εστειλε στον αλλο κοσμο χιλιαδες αθωους. Στην κερατεα ,στην χαλκιδικη ,στην ηλεια ,ακομα και σε χωρους δουλειας αναβουν ηδη τα καρβουνα αλλα οχι για το μαγγαλι που εσεις επιλεξατε να μας εξοντωσετε αλλα για το θυμιατο που σε συνδιασμο με το λιβανι θα σας διωξει με τον ιδιο ακριβως τροπο που στην ελλαδα διωχνουμε τους διαολους

Ανώνυμος είπε...

Το ποτάμι της οργής αρχίζει να φουσκώνει. Αυτό το περιστατικό, και πολλά άλλα που έλαβαν χώρα ή θα εξελιχθούν, αποτελούν ασκήσεις. Γιατί θα ακολουθήσουν και οι πραγματικές επιχειρήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλάκα Νάξιε παντού Συριζαίους βλέπεις. Συριζαίοι στις Σκουριές, Συριζαίοι στην Θράκη, Συριζαίοι στον Πύργο, Συριζαίοι στην Ακαδημία, Συριζαίοι στο Μετρό, Συριζαίοι στη ακτοπλοία, Συριζαίοι στη Αμαλία, Συριζαίοι παντού. Ηλίθιε ή οι Συριζαίοι είναι πολλοί ή έχει αρχίσει η επανάσταση και θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι.

Ανώνυμος είπε...

Ότι φασιστοειδή είναι οι Ναξιο-μπλοκ το ίδιο είστε και όλοι εσείς οι ψευτοεπαναστάτες. Το κακό είναι ότι δυστυχώς δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία ακόμη και αν τη δώσει ο λαός γιατί τότε θα έκανε μεγαλύτερη κολοτούμπα από αυτή που έκανε η ΝΔ και θα σταματούσε όλο αυτό το γελοίο αντιμνημονιακό παρλαπιπάρισμα και θα έβαζε την ουρά στα σκέλια. Θέλει να είναι απέξω για να λέει και να λέτε όλες αυτές τις παπαριές με το αζημίωτο. Αυτοί οι δύο πόλοι της δεξιάς και της νέο-δεξιάς ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε. δουλεύουν το λαό ότι δήθεν συγκρούονται και παίζουν το παιχνίδι των αφεντικών τους Αμερικανών (ΔΝΤ) και Ευρωπαίων (ΕΟΚ) σε βάρος των εργαζομένων.

Ανώνυμος είπε...

πασοκανθρωπε των 11,51 δυστυχως για εσενα ο ΣΥΡΙΖΑ θελει να κυβερνησει και ειναι πολυ κοντα η ωρα που θα κληθει να το κανει.Την ουρα στα σκελια θα βαλουν ολοι οσοι με τις πραξεις τους οδηγησαν την πατριδα σε αυτην την κατασταση ,αυτο θα απαιτησουμε απο την κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν το κανουν και αυτοι τοτε αλλοιμονο τους

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας των κατοίκων της Ιερισσού είναι ισάξιος με αυτόν του Πολυτεχνείου. Όπως το Πολυτεχνείο άνοιξε το δρόμο για να πέσει η χούντα έτσι και η Ιερισσός συμβολίζει την Νέα Ελλάδα που έχει ξεκινήσει να οικοδομείται και ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, όσα Μνημόνια κι αν υπογράψατε, όσες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι κι αν κάνετε...

Μηνάς Χατζηζαχαρίας είπε...

Δεν ξέρω τι πολιτικές πεποιθήσεις έχετε όλοι οι ανώνυμοι στα σχόλια, αλλά έχω να πω στα σίγουρα ότι εμείς ήμασταν εκεί σαν σπουδαστές Πύργου. Είμασταν αριστεροί, είμασταν δεξιοί, είμασταν και ανεξάρτητοι. Το ότι ήρθαν να μας στηρίξουν μερικά άλλα πρόσωπα με την κομματική τους ιδιότητα δεν λέει τίποτα για μας. Οπότε παρακαλώ ο διαχειρηστής του blog να αλλάξει τον τίτλο και να είναι σίγουρος για τις μελλοντικές ειδήσεις που φέρνει στη δημοσιότητα.