slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θα μας τρελάνεις ρε ΜΑνώλη;; Πήγε στο συνέδριο και "αποθέωσε" τον Αντρέα... που θεωρεί υπεύθυνο για τη σημερινή χρεοκοπία!!


Μια εντελώς απροσδόκητη ομιλία έκανε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης χαιρετίζοντας την εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ανατρέποντας δεδομένα και στερεότυπα δεκαετιών, σε πλήρη αντίθεση με δική του δήλωση τον Σεπτέμβριο του 2012 στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, όταν είπε «η κρίση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Ανδρέας Παπανδρέου», ο κ. Κεφαλογιάννης ουσιαστικά...

«αποθέωσε» τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ κατατάσσοντάς τον στους εθνάρχες μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Ειδικότερα, για τον Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε ότι μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαμόρφωσαν την μεταδικτατορική Ελλάδα και του πίστωσε την εθνική συμφιλίωση, το γεγονός ότι έδωσε ελπίδα στην άλλη μισή Ελλάδα που βρισκόταν στο περιθώριο και ότι φρόντισε τους κοινωνικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Και αφού τελείωσε με το παρελθόν ασχολήθηκε με το παρόν και το μέλλον υπογραμμίζοντας πόσο συμφωνεί με την πλειοψηφία των όσων είχε πει πριν από λίγα λεπτά από το ίδιο βήμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το περίεργο πάντως είναι ότι όποιος δεν είχε την τύχη να παρακολουθήσει την ομιλία αυτή live δύσκολα θα την ξαναβρεί καθώς δεν έχει εκδοθεί δελτίο Τύπου ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από τη Νέα Δημοκρατία.

iefimerida.gr

3 σχόλια:

steve είπε...

Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει απλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είπε την πραγματικότητα γιατί εκεί δεν λειτουργούσε σαν κομματόσκυλο αλλά σαν πολιτικό πρόσωπο. Εσείς τα κομματόσκυλα του μπλοκ νομίζετε ότι αυτά που λέει μεταξύ σας κατά του ΠΑΣΟΚ ο Βρούτσης τα λέει και στις πολιτικές συσκέψεις ή σοβαρές διακομματικές συζητήσεις. Εκεί εκφράζεται υπεύθυνα και με σεβασμό για το ΠΑΣΟΚ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ που βρίσκεστε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγάλος Καραμανλής (όχι ο μπουχέσας αλλά ο Κωνσταντίνος) συνήθιζε να μιλάει παροιμίες δείχνοντας έτσι τη σοφία του ελληνικού λαού. Φαντάζομαι πως σήμερα θα έλεγε "Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει"