slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση Καραμανλή για τον Νάκο

Kostas-Karamanlis

Ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του Αθανάσιου Νάκου:

"Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον Θανάση Νάκο, θρηνούμε για τον αδόκητο χαμό του. Χάνουμε έναν φίλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν αγωνιστή της ζωής.

Έναν μετριοπαθή πολιτικό, με όραμα και ευαισθησίες, που είχε ως σταθερό γνώμονα των δράσεών του το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου.

Στην οικογένειά του εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O κουρασμενος - σουβλακοπνιχτης μεχρι σημερα μουγκα ,για τις αυτοκτονιες των συνανθρωπων μας τσιμουδια τιποτα, για τα παιδια στη λαρισα που εξαιτιας του εχασαν τη ζωη τους τιποτα κουβεντα δεν ειπε , σε ποιους βλακες απευθυνεστε και ως ποτε ειμαι περιεργος ,αυτοι ειστε και εσας εχουμε για πολιτικους και μαλλον μας αξιζετε . ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

O μεγάλος στοχαστής ξορκίζει το κακό βάζοντας πολύ σκόρδο στα κοψίδια που καταβροχθίζει λέγοντας φιλοσοφίες ,ομως οι κατάρες του εξαθλιωμένου λαού φαινεται πλέον να μην τις σταματάει τίποτα και σιγά σιγά αλλα σταθερά αρχίζουν να πιάνουν τόπο

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η foto είναι από τον Οκτώβρη του 2009 που ανακουφισμένος από το χέσιμο που έκανε στην Ελλάδα νοιώθει ξαλαφρωμένος και έτοιμος να πέσει και πάλι στα κοψίδια για να μας ξαναχέσει.