slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καθηγητής καταγγέλει με επιστολή του ΣΥΡΙΖΑίους φοιτητέςγια προπηλακισμό του


Τι λέει ο καθηγητής του ΑΠΘ που καταγγέλει επίθεση από μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και φοιτητών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρνει στην επικαιρότητα επιστολή που απέστειλε καθηγητής του ιδρύματος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα ο καθηγητής ανόργανης χημείας ΑΠΘ Δημήτρης Κεσίσογλου καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα βιαιοπραγίας και προπηλακισμών από φοιτητές της παράταξης, Ανεξάρτητη Αριστερή Παρέμβαση, η οποία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής Κεσίσογλου τονίζει ότι ένας από τους φοιτητές συνδέεται άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τον έχει δει να συνοδεύει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη. «Ζητώ την πολιτική σας παρέμβαση προς τα μέλη της νεολαίας σας και σας παρακαλώ να βοηθήσετε να ασκήσω ελεύθερα τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα μιας και οι Προϊστάμενες αρχές Πρυτανεία και τμήμα Χημείας θεώρησαν ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα» σημειώνει στην επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Κεσίσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: