slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΙΛΩΤΙ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
Με δύο λέξεις «Απόλυτη Επιτυχία» έτσι χαρακτήρισαν όλοι όσοι ήταν την Πέμπτη στο Φιλώτι τη πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013» που οργάνωσε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» με συνδιοργανωτή τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το φαγητό και το κρασί έρεαν άφθονα, το κέφι ξεχείλιζε από όλους και ο .....
κόσμος έρχονταν από όλη τη Νάξο για μία ξεχωριστή εκδήλωση, για ένα ξεχωριστό πανηγύρι. Υπολογίζεται περίπου 1000 άτομα επισκέφτηκαν το χωριό μας για να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας . Ανάμεσα τους  τίμησαν την εκδήλωση μας ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης Εμ.  καθώς επίσης  παρών ήταν και πολλά μέλη από το Δημοτικό  Συμβούλιο του Δήμου μας . Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελα να ευχαριστήσουν τον Ευάγγελο και Βασίλειο  Καλαβρό που παραχώρησαν το χώρο για να γίνει η εκδήλωση καθώς επίσης την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων   που ήταν συνδιοργανωτής στην εκδήλωση αυτή.      
 
 ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά σου λένε που πήγαν τα λεφτά. Δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας να ψάξει ποιοι πέταξαν τόσα λεφτά για να κάνουνε στάδιο στα βουνά και τώρα άνοιξε η όρεξη τους και θέλουν και χλοοτάπητα; Σε άλλα χωριά μεγάλα όπως η Απείρανθος και η Κόρωνος δεν έχουν ούτε μια αλάνα να παίζουν μπάλα και στο Φιλότι έχουν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, θέατρο, Λύκειο και τώρα θέλουν και χλοοτάπητα εκεί που πετάχτηκαν τα λεφτά στο βουνό για να έχουν και στάδιο. Χρειάζονται και σε άλλα χωριά έργα αθλητισμού, πολιτισμού και εκπαίδευσης. Τελείωσε φίλοι η εποχή που όλα τα λεφτά πήγαιναν στο χωριό σας. Αρκετά φάγανε οι άρχοντες σας με τους εργολάβους σας. Θα σας προτείναμε να βόσκετε χοίρους εκεί μέσα που είναι ότι πρέπει και να τους σφάζετε στα χοιροσφάγια σας που σε αυτά είστε οι πρώτοι.