slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αεροδιακομιδές ασθενών από τον Δήμο Σίφνου.




Ο Δήμος Σίφνου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει στους δημότες του την υπογραφή σύμβασης με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, βάσει της οποίας όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Σίφνου είναι ασφαλισμένοι για αιφνίδια ασθένεια ή ατύχημα ή αιφνίδια έξαρση χρόνιου νοσήματος.
Η σύμβαση υπογράφηκε και ισχύει από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και καθορίζει  ότι:

Oι μόνιμοι κάτοικοι δικαιούνται αερομεταφοράς με ελικόπτερο στην Αθήνα, αν το πρόβλημα εκδηλωθεί μέρα, ή με υγειονομικό αεροπλάνο από την Πάρο ή τη Σύρο, εφόσον εκδηλωθεί νύχτα και το περιστατικό μεταφερθεί με κάποιο μέσο στα νησιά αυτά.
Η συγκεκριμένη παροχή υγείας θα λειτουργεί συμπληρωματικά στην Υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β. και θα εξυπηρετεί  τους  μόνιμους κατοίκους του νησιού μας  ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
Ήδη παρουσιάστηκε ανάγκη και πραγματοποιήθηκε η πρώτη αεροδιακομιδή.
Ο  Δήμος  ιεραρχεί το θέμα της υγείας στην κορυφή των αναγκαίων παροχών και παρεμβάσεων και προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια θέλοντας να δώσει στους κατοίκους της Σίφνου ένα  επιπλέον στήριγμα, μια ανάσα ανακούφισης,  καθώς  γνωρίζει καλά  την ανασφάλεια που αισθανόμαστε όλοι οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών.
Με νεότερη ανακοίνωση, εντός των ημερών, ο Δήμος Σίφνου θα ενημερώσει τους κατοίκους για την ημερομηνία και τον τόπο της εκδήλωσης παρουσίασης του προγράμματος παροχής Άμεσης Ιατρικής βοήθειας (αεροδιακομιδές και ΕΠΙΠΛΕΟΝ υπηρεσίες), όπου η παρουσία  όλων  κρίνεται απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: