slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥ

Χαιρετίζουμε όλους τους συμπατριώτες μας, άντρες, γυναίκες και παιδιά για την μεγαλειώδη παρουσία τους στην  κινητοποίηση της...
προηγούμενης Δευτέρας.
Η συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ζητήματα της Δημόσιας Υγείας στα νησιά μας στο Υπουργείο Υγείας και στην πορεία προς την Βουλή, ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του τόπου μας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Ήταν αποτέλεσμα της κλιμάκωσης του αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και μιας κατάστασης που επιδεινώνεται συνεχώς .
Η παριανή κοινωνία, που στη μεγάλη πλειοψηφία της δέχεται τα απανωτά κτυπήματα της τρικομματικής αντιλαϊκής πολιτικής, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στη κυβέρνηση.
 Έστειλε μήνυμα και στους ντόπιους κομματάρχες της, που επεχείρησαν τις προηγούμενες ημέρες να καταλαγιάσουν την αγωνιστική διάθεση των κατοίκων και να ακυρώσουν την κινητοποίηση .
 Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δια του Υπουργού με την τακτική των υποσχέσεων – λες και δεν ξέρουν τα προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική τους- προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ή και να προχωρήσει σε μερική ικανοποίηση κάποιων αιτημάτων.
Ο παριανός και ο αντιπαριώτικος λαός είναι πια σοφότεροι για να εκτιμήσουν τα νέα δεδομένα και να οργανώσουν παραπέρα τον αγώνα τους για την υγεία και όχι μόνο.

Πάρος 13/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: