slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΛΑΣ σε ΓΑΠ: Μην κάνεις μαλακ@@ς γιατί δεν μπορούμε να σε προστατεύσουμε

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη χθες για να συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδριο για τα Βαλκάνια, ωστόσο για λόγους ασφαλείας δεν μπόρεσε να χαρεί την συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατία» η αστυνομία τον κράτησε στο ξενοδοχείο όπου διεξήχθη το φόρουμ και ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να ακυρώσει γεύμα με φίλους που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Βυζαντινό Μουσείο.

Πάντως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να εξυμνήσει το δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας «η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον -ως ηγέτιδα πόλη στον τουρισμό, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό και στο εμπόριο- και η παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη είναι εγγύηση γι αυτήν την πορεία».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν τον ΓΑΠ τον φυλάγουν στο ξενοδοχείο για να τον προστατεύσουν τον Μπούλη μαζί με τον Παπαθανασίου, τον Παυλόπουλο, τον Αντώναρο και κάποιους άλλους όμοιους τους θα πρέπει να τους κλειδώσουν σε χρηματοκιβώτιο για να τη γλυτώσουν.

Ανώνυμος είπε...

ESI AGORI MOU STON KOSMO SOU. KALINYXTA.

Ανώνυμος είπε...

Ο προδότης Πρωθυπουργός που περιφερόταν στο εξωτερικό δηλώνοντας ότι ηγείτο μιας χώρας διεφθαρμένης και ότι κυβερνούσε τον Τιτανικό. Ο καταραμένος Παπανδρέου που διεδέχθη τον κουρασμένο τεμπέλη. Είναι όμως πολύ, μα πάρα πολύ αφελείς και οι δύο. Τους διέφυγε ότι οι ελληνικές παροιμίες έχουν βγει από τη ζωή. Και η παροιμία που τους αρμόζει θα είναι και η τιμωρία τους.