slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Φαήλου Κρανιδιώτη στον ΣΥΡΙΖΑ για Μελισσανίδη, Αλαφούζο, διαπλοκή και ΟΠΑΠ

Ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Φαήλου Κρανιδιώτη το απόγευμα της Τρίτης, με πολλές ευθείες βολές αλλά και εκατέρωθεν υπονοούμενα για τον διαγωνισμό αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μετά την παρέμβαση του κ. Κρανιδιώτη ο οποίος ως πληρεξούσιος δικηγόρος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη διέψευσε ότι ο πελάτης του απείλησε μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Unfollow για δημοσίευμά τους, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζονται τα εξής:


«Ασφαλώς και είναι σε γνώση του κ. Σαμαρά ότι ο προσωπικός φίλος του και συνεργάτης του, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη ο οποίος κατηγορείται από τους συντάκτες του περιοδικού UNFOLLOW για απειλητικά τηλεφωνήματα με σκοπό τη φίμωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Εως εδώ τα πράγματα είναι γνωστά. Η υπόθεση όμως φαίνεται πως έχει και συνέχεια.

Μήπως μπορεί ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται από τη διεκδίκηση του προς ιδιωτικοποίηση κερδοφόρου οργανισμού ΟΠΑΠ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη και αν είναι νόμιμη και ηθική η διπλή ιδιότητα του κ. Φ. Κρανιδιώτη ως συμβούλου του πρωθυπουργού και ταυτοχρόνως δικηγόρου του κ. Μελισσανίδη; Η υπόθεση μυρίζει διαπλοκή».

Σε αυτή την ανακοίνωση ήταν άμεση η απάντηση του κ. Κρανιδιώτη:

«Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία, και με θρασύτητα εγκαλεί τη ΝΔ για «διαπλοκή», γιατί είμαι δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη σε υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμησης εδώ και 15 χρόνια.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τυγχάνει συνήγορος βιαστών και το πάλαι κατηγορούμενου στην δίκη της 17Ν, που νομίζω αθωώθηκε.

Ο πατέρας της, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, δικηγόρος του Αλαφούζου, παραμένει υποθέτω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία, διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «λογική» αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απολογηθεί πάραυτα για σχέσεις με βιαστές,την τρομοκρατία και το συγκρότημα Αλαφούζου. Ενδιαφέρουσα βορειοκορεάτικη προσέγγιση ... Ή μήπως τώρα που πλησιάζει ο διαγωνισμός για τον ΟΠΑΠ η Κουμουνδούρου και κάποια «παπαγαλάκια» επωμίζονται «ανειλημμένες υποχρεώσεις»;»

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: