slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ισόβια κάθειρξη στον Παπαγεωργόπουλο!

Papageorgopoulos

Ένοχο έκρινε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για την υπόθεση υπεξαίρεσης στον δήμο Θεσσαλονίκης το δικαστήριο της συμπρωτεύουσας, επιβάλλοντάς του την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς ελαφρυντικά.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της έδρας, ο επί σειρά πολλών ετών δήμαρχος Θεσσαλονίκης “γνώριζε και ενέκρινε τα πάντα, άφηνε όμως τον χειρισμό στον Μιχάλη Λεμούσια”.

Νωρίτερα, είχαν κριθεί ένοχοι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Λεμούσιας, ο Παναγιώτης Σαξώνης καθώς και δυο πρώην διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Γκόλας και Γιώργος Γκαϊτατζής.

Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν η επιβολή της ποινής των ισοβίων, ενώ ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικαλέστηκς ως ελαφρυντικό τον πρότερο έντιμο βίο του.

“Δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις”, δήλωσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου να του επιβάλλει την ποινή των ισοβίων.

Την ίδια ώρα, φίλοι του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης οι οποίοι ήταν συγκεντρωνμένοι στην αίθουσα φώναζαν “αθώος”.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρα τις διαβεβαιωσεις του αντωνη κομανετση για την τιμιοτητα του κατηγορουμενου οι δικαστες επραξαν το καθηκον τους.Η μποχα που αναδυεται απο τον συγκεκριμενο πολιτικο χωρο δεν καλυπτεται πλεον ουτε με τις δηλωσεις του αρχηγου και οραματιστη της αναπτυξης αντωνη σαμαρα. Οι πολιτικες που εφαρμοζουν ειναι πλεον φανερο οτι επιβαλονται απο ξενα κεντρα αποφασεων το τελος τους πλησιαζει και το ξερουν ,η κατασχεση των περιουσιων των μικροοφειλετων θα ειναι το κυκνειο ασμα τους

Ανώνυμος είπε...

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/ένοχος-για-την-υπεξαίρεση-–-μαμούθ-ο-παπαγεωργόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο ελεεινότερος των πιο ελεεινών πολιτικών απατεώνων και σαν τέτοιος η ποινή είναι δίκαιη. Να παίρνει μίζα ο πολιτικός από επιχειρηματίες είναι λαμογιά, αλλά να παίρνεις τα λεφτά των δημοτών σου που τα πλήρωσαν και σε εμπιστεύθηκαν να τα φυλάξεις είναι λαμογιά, απάτη, έγκλημα, αλητεία και προδοσία.