slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Χρυσές» δουλειές κάνουν οι έμποροι ναρκωτικών στη Σύρο

hroinh doseis
Το τελευταίο διάστημα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους αρκετές περιπτώσεις διακίνησης ή χρήσης σκληρών ναρκωτικών στη Σύρο, όπως για παράδειγμα η ηρωίνη.
Αξίζει όμως να δούμε σε ποια επίπεδα κυμαίνεται η τιμή της ηρωίνης στη Σύρο, καθώς όπως είναι ευρύτερα γνωστό, οι τιμές των ναρκωτικών διαμορφώνονται διαφορετικά ανά περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή με την οποία πωλείται η ηρωίνη στη Σύρο είναι από τις μεγαλύτερες σε πανελλαδική επίπεδο. Συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο, μια δόση ηρωίνης στη Σύρο κοστίζει περίπου....
50 ευρώ, ενώ στην Αττική μπορείς να τη βρεις ακόμη και με 10 ευρώ. Ενώ, στην άλλη άκρη του Νοτίου Αιγαίου, στο Ρόδο, υπολογίζεται ότι πωλείται κατά μέσο όρο 20 ευρώ η δόση.
Συνεπώς, τα σκληρά ναρκωτικά στη Σύρο πωλούνται σε πολύ υψηλότερες τιμές σε σχέση με άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας. Σαφώς και η διακίνηση στη Σύρο είναι περιορισμένη συγκριτικά με τα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως είναι μικρότερος και ο αριθμός των χρηστών. Ωστόσο, όσοι «σπρώχνουν» ηρωίνη στην κοινωνία της Σύρου, καταφέρνουν να κάνουν «χρυσές» δουλειές με ότι αυτό συνεπάγεται.

http://www.cyclades24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: