slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι φαντασιόπληκτοι ο Καραμανλής και το μνημόσυνο του πατέρα του

Εξαλλοι είναι οι συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή για τη μουρμούρα που ξεκίνησαν το μεσημέρι στελέχη της Κ.Ο της ΝΔ, ως προς την απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την μίσθωση βραχονησίδων.

Μάλιστα κάποια «τσακάλια» έφτασαν στο σημείο να σκεφτούν ότι η απουσία του μπορεί να είναι ένα μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ επειδή δεν πήρε ξεκάθαρη θέση στην κριτική που έκανε ο Γιάννης Στουρνάρας για τα χρόνια της διακυβέρνησης του .

«Δεν υπάρχει λίγη ντροπή, δεν υπάρχει τσίπα;» ήταν η πρώτη αντίδραση συνεργατών του Κώστα Καραμανλή όταν έμαθαν τη μουρμούρα.

«Ο πρόεδρος είναι στις Σέρρες για το μνημόσυνο του πατέρα του και κάποιοι δεν σέβονται ούτε αυτό και φτιάχνουν στο μυαλό του απίθανα σενάρια» πρόσθεταν θέλοντας έτσι να δείξουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να δώσει αυτή τη στιγμή την παραμικρή αφορμή για να πουν κάποιοι ότι υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά.

iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να υπάρχει απόλυτος σεβασμός για τους λόγους που ο Καραμανλής βρίσκεται στις Σέρρες αλλά και ο ίδιος πρέπει να δείχνει ανάλογο απόλυτο σεβασμό για τους λόγους που ο Σαμαράς αν θέλει να είναι υπεύθυνος πρωθυπουργός δεν μπορεί να λέει ψευτιές για να καλύψει τα εγκληματικά και καταστροφικά του λάθη την περίοδο 2004-2009.